2777
2789

برداشتم اینه که یا چیزی از زندگی زناشویی نمیدونین 

یا خودتون تحت پوشش مالی فرزندتون قرار دارین 

در کل خوراکی خریدن برای خونه مادر واقعا عادیه و خساست اسی توش شکی نیست مگر اینکه شرایط خاص خودشو داشته باشه که تهمت نمیزنم ولی نسبت به خرجی دادن و پوشش قراردادن مادر خواهر خانواده بعد از ازدواج امر بسیار غلط و اشتباهیه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

همون خونه ک‌ گفت نصف نصف?

خودت میگی زندگی زناشویی یعنی هم زن هم شوهر پس نصف نصف منطقی تره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

همون خونه ک‌ گفت نصف نصف?خودت میگی زندگی زناشویی یعنی هم زن هم شوهر پس نصف نصف منطقی تره

نههههه اونی ک گفت شوهرم برای خونه یمادرشوهرم خوراکی میخره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا از واژه ای به اسم پول شوهرته متفرم 

یعنی اینا برا خودشون ارزش قائل نیستن که بدونن اون درامد همسر برای کل خانپادس 

برای فرزندان اوناس 

حق بچشونه 

یعنی اینقدر خودشونو بی ارزش میدونن 

باباااا خود خدا هم گفته روزی اوناست که بهت میدم 

بعد یه سری خود تحقیر میگن پول شوهر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همون خونه ک‌ گفت نصف نصف?خودت میگی زندگی زناشویی یعنی هم زن هم شوهر پس نصف نصف منطقی تره

نه یکی دیگه رو میگه

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

من تاپیکی که میگی رو نبودم نمیدونم چیه 

ولی چرا از زاویه دیگه بهش نمیکنید 

کمک مالی به مادر در حد توان  ( نه که از شکم زن و بچش بزنه )   دعای مادر رو به همراه داره و خیر و برکت میاره 

الان برادرای من   ما ندار نیستیم بابام یه خونه ی سه طبقه داره ، با یه خونه ویلایی تازه ساخته تو روستامون ، یه ماشین و حقوق بازنشستگی    اما برادرم بازم یه مبلغی میده مثلا میگه پول قبضاتون با من   میگه برکت میاد به مالم قشنگ متوجه میشم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

اینایی که پول شوهر رو از زندگی مشترک جدا میدونن اصلا سابقه زندگی مشترک ندارن نوجوون هستن و کلشون داغه فکر میکنن این حرفا روشن فکریه وگرنه زندگی مشترک همه چیزش مشترکه به خصوص مسائل مالی

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینایی که پول شوهر رو از زندگی مشترک جدا میدونن اصلا سابقه زندگی مشترک ندارن نوجوون هستن و کلشون داغ ...

والا خیلیاشون نظرشون براینم بود ک حق مداخله ندارن 

این خانم دلش سیاه بود خرید در حد ۳۰۰ تومن پفک براش خیلی زیاد بود خوبه میلیاردی کمک نکرده ابن سکته می ...

من خودمم خوشم نیومد از این رفتار داری هر هفته میری شام میخوری میوه اتو میخوره حالا یه خوراکی چیه ؟ ولی کلا بعضیا میگن کلا وظیفه پسره کمک مالی خانواده اش باشه و به زنش ربطی نداره 

من تاپیکی که میگی رو نبودم نمیدونم چیه ولی چرا از زاویه دیگه بهش نمیکنید کمک مالی به مادر در حد توان ...

خب اگر خانم برادرتون یه درصد راضی نباشه برکت ک هیچی گناهم داره 

بعد این واب رو در حق مادرخانم و پدرخانمشم میکنن؟

اصلا از واژه ای به اسم پول شوهرته متفرم یعنی اینا برا خودشون ارزش قائل نیستن که بدونن اون درامد همسر ...

یه چیزی از مستقل بودن شنیدن نمیدونن معنیش چیه 

دقیقا منم یکی از شرطام همینه. یه سریا واقعا سو استفاده میکنن و اون هزینه ای ک باید به تو و بچه ت میرسه میره تو جیب مادرشوهرو خواهر شوهر.حالا اگه واااقعا فقیر باشن عیب نداره اما خیلیا خرجای اضافه زیادی دارن و نمیزارن پول تو جیب شوهر بمونه و برا تفریح میگیرن