من امسال دانشجوی ترم سومم، رشتمم سنگین هست مدیریت دانشگام دولتی.هدفم کنکور فرهنگیان هست ک بخاطرش باید کنکور تیرم شرکت کنم،صفرهم نیستم یکبار کنکور دادم
از ۲۹تیر با میانگین ساعت چهارالی پنج ساعته شروع کردم
از پاییز تا زمستون یعنی نیمه اول سال واز بهمن تا اردیبهشت نیمه ی دوم سال ،بترتیب قصد دارم اول برای نیمه ی اول سال که ترم سوم هستم فقط تو تعطیلات وروزایی ک کلاس نمیرم ینی روزای آف درس بخونم برا کنکور و درس های دانشگا، ولی نمیدونم ساعت مطالعم باید چقد باشه و برا نیمه دوم سال از بهمن تااردیبهشت ک دوره ی مهمتریه باید بیشتر بخونم ک خوب جمع بندی کنم پس بعد از اتمام ترم سوم ک ی ماه تعطیل هستیم برا جمع بندی خوب میخونم ، ولی از اواخرفروردین تااردیبهشت، تو اردیبهشت با چالش زیادی مواجه میشم هم میان ترم دانشگا هم فشار کلاس ها هم پایان ترم ها وهم دوره جمع بندی برا کنکور و بعداز کنکور، امتحانات نهاییم برای کنکور،ک با پایان ترم های دانشگا تداخل دارن و اگه مصاحبه دعوت شدم باید برای مصاحبه هم آماده شم،اگه راهی دارین بتونم درست برنامه بریزم برا هرفصل چ مقدار ساعت مطالعه خوبه ،واینکه چیکارکنم ب همشون برسم ازم دریغ نکنید همفکری میتونه منو ب راه حل خوب برسونه.مرخصی هم نمیخام بگیرم چون ممکنه قبول نشم ویه ترم عقب بمونم.