2777
2789
عنوان

اولین قدم برا طلاق چیه

294 بازدید | 38 پست

بچه ها ما اختلاف دارم ینی چه یه روز دیگه چه ماه دیگه چه یه سال دیگه آخرش طلاقه کتک میزنه بددهنی میکنه عصبانی میشه شدید زیر دستش تا حالا نمردم لطف خدا بوده از من خوشش نمیاد فقط ایراد میگیره ازم

بعد میگه طلاهاتو از خونه مامانت بیار نیاز دارم ینی میخواد از چنگم دربیاره میخوام ندم طبق قانون مگه طلاها واسه خودم نیست؟

نخاله چیزیم نداره ینی مهریه چندانی برام نصیب نمیشه یه مقدار پول تو حسابش داره

فک کنم اول بدون اینکه بفهمه مهریمو بزارم اجرا بعد درخواست طلاق بدم که اون پولم از حسابش برداشت نکنه اینطوری درسته؟

حالا چرا گیر پولم چون هزار تومن خرج میکنم سنگ میوفته رو سرش ولی برا خواهراش وفور وفور خرج میکنه اینو باید مالی زد 

کاش بمیره ایست قلبی اینا کنه واقعا حوصله دادگاه و حرف بقیه رو ندارم اگه پزشک قانونی تشخیص نمیداد میکشتمش به قران

میگه کی تورو میگیره دیگه زن طلاق گرفته رو نمیگیرن خدا شاهده یه شوهری بکنم دهنش باز بمونه پولدار باشه برن برنن لهش کنن دیه شو بدیم خیلی منم منم میکنه بی مصرف

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بهترینش توافقی و وکالت در طلاق هست بقیه اش دوندگی خیلی داره در هر صورت دفتر خدمات قضائی استارتش

اشکال نداره میدوئم بیکارم اینو اسیر میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اسی حق طلاق هم داشت خوب بود، اونم راحته

خاک تو سرم تو محضر بهم گفتن حق چی میخوای من گفتم هیچی خاک تو سرررررم کنن انشالله

اگه فاکتور طلاها خونه خودته اونارو ببر بذار خونه مامانت چون اگر فاکتور داشته باشه می‌تونه طلاها و پس بگیره بشرطی می‌تونه پس نگیره که تو طلاها و عوض کرده باشید این صورت حتی فاکتوری داشته باشه نمیتونه پس بگیره 

وسایل جهیزیت اگه فاکتوری به اسم شوهرت باشه نمیتونی ببری اصلا نذار فاکتوری بمونه متوجه شدی؟

مهربان همون زمان که فعلا از خونه نرفتی برو جلو اموالش و بگیرن که شما می گوید فقط پول داره که جلو حسابشو می گیرند فقط مهریه بذار اجرا برا اینکه نده به طلاق توافقی راضی میشه 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
اگه فاکتور طلاها خونه خودته اونارو ببر بذار خونه مامانت چون اگر فاکتور داشته باشه می‌تونه طلاها و پس ...

آها خدا خیرت بده همه رو جمع میکنم الان

من مهریمو میخوام فقط میخوام دستش خالی شه مریض روحی شه

اگه فاکتور طلاها خونه خودته اونارو ببر بذار خونه مامانت چون اگر فاکتور داشته باشه می‌تونه طلاها و پس ...

شما مهریتون چطور شد؟

شما مهریتون چطور شد؟

من توی زندگی نکبتی موندم بخاطر بچه‌ها خونه دارم کارمندان سرمایه هم دارم منم میتونم راحت آس وپاسش کنم ولی به امید تغییرم

من توی زندگی نکبتی موندم بخاطر بچه‌ها خونه دارم کارمندان سرمایه هم دارم منم میتونم راحت آس وپاسش کنم ...

من بچه ندارم خداروشکر 

خیلی جلویی من پانزده سال از زندگیم گذشته عمرم رفته بالا با وجود بچه ها بعد طلاق زندگیم بد میشه

من یه سال نیست ازدواج کردم ۲۷ سالمه کاش ۲۳ ۲۴ی بودم💔

من یه سال نیست ازدواج کردم ۲۷ سالمه کاش ۲۳ ۲۴ی بودم💔

بازم خوبه 27سنی نیست همینکه زود فهمیدی بدردت نمی‌خوره عالیه من خودمو زدم به نفهمی هی ادامه دادم شد این

بازم خوبه 27سنی نیست همینکه زود فهمیدی بدردت نمی‌خوره عالیه من خودمو زدم به نفهمی هی ادامه دادم شد ا ...

منم زدم به نفهمی وگرنه قبل عروسی تو عقد فهمیدم این چیه هر چی مامانم گفت ولش کن گوش ندادم خاک تو سرم

خدا کنه بمیره بحق علی بحق این اربعینی که داره میاد انشالله بمیره یا مریضی شدید بگیره اون موقع دلمم خنک میشه مهرمم نمیگیرم دیگه چون پولش خرج دوا درمون میشه همین برام کافیه