2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نمی‌زنیم هم درخواست میدن

اما اره،مردای اینجا بلا استثنا یه سری بی ناموس هستن که اومدن از مشکلات خانم ها سو استفاده کنن تا بهشون نزدیک شن

خبر مرگ همشون باهم بیاد

(ریپلای نکنید نگید همشون اینجوری نیستن یه چیزی بهت میگم تعلیق میشم اعصاب ندارم)

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بچه ها کمک لطفا 

چیکار کنم فاخته ها نیان توی تراس ؟جلوی تراسو تور زدم ولی بازم از گوشه کنارش وارد میشن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

ما نمی‌زنیم هم درخواست میدناما اره،مردای اینجا بلا استثنا یه سری بی ناموس هستن که اومدن از مشکلات خا ...

هیچ تاپیکی هم نزنیم بازم میان درخواست میدن 

نمیدونم چرا همه جا مزاحمن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی