مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
افسردگی نداشتم ولی OCD یا همون وسواس رو تا حد زیادی با ورزش و چیزهای دیگه تونستم اوکی کنم
من وسواس قرص خوردن هم داشتم ولی اگر شما ندارید قطعا دارو خیلی بهتره چون من خودم تا خودم و اوکی کنم خیلیی انرژی گذاشتم
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
درمانش نیاز داره اینکه خود فرد با تمام وجود بخواد خوب بشه و تلاش شه دوم اینکه بستگی به شرایط خانواده و محیط داره. یعنی تو روند درمان یه بی ثباتی پیش بیاد دوباره همه چی میریزه بهم. تو این اوضاع که همه چی بهم ریخته ست و آدم دلخوشی ای نداره درمان کاملش به نظرم احتمال خیلی کمی داره
واقعا با سرگرم کردن خودت و مشغله زیاد داشتن همه چیز حل میشه.با مشغله زیاد داشتن و نظم داشتن حتی اعتماد به نفست هم میره بالا چون حس میکنی ی سری کار از دستت بر میاد کمتر فکر میکنی و در نتیجه افسردگی هم از بین میره.
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨