2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصیحت :

دﺧﺘﺮا ﮔﻞ ﺑﭽﻴﻨﻴﺪ ﺑﻮی ﻧﻜﻨﻴﺪ

ﺧﺎﻧﻪ ﭘﺪر ﺑﻤﺎﻧﻴﺪ ﺷﻮی ﻧﻜﻨﻴﺪ

ﺧﺎﻧﻪ ﭘﺪر ﻧﺎن و ﭘﺴﺘﻪ داره

ﺧﺎﻧﻪ ﺷﻮﻫﺮ ﻏﻢ و غصه داره

ﺧﺎﻧﻪ ﭘﺪر ﻧﺎن و اﻧﺠﻴﺮ داره

ﺧﺎﻧﻪ ﺷﻮﻫﺮ ﻗﻔﻞ و زﻧﺠﻴﺮ داره

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

قبل از ازدواج حسابی چشم و گوشت رو باز کن چون مجبوری بعد از ازدواج چشمت رو روی یه سری چیزا ببندی ببین ازدواجی که می‌خوای داشته باشی ارزششو داره یا نه؟

حسابی همه چیز رو بسنج اخلاق رفتار وضعیت مالی و مخصوصاااا خانواده، خانواده برخلاف تصور خیلی ها خیلی مهمه و خیلی رو زندگی تاثیر داره حداقل باید برای شناخت یه نفر ۴،۵ ماه وقت بزاری بعد به فکر ازدواج باشی

راستی اینم یادت باشه، ازدواج وصلت با یک نفر نیست، وصلت با یک طایفه ست. پس حواست و جمع کن خانواده ی خوبی داشته باشه. وگرنه زندگیت جهنم میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟