2777
2789
عنوان

من همش قناعت می کنم

87 بازدید | 9 پست

فکزمی کردم پول نداره شوهرم بعددیدم نه اگرخرج کنم پولش میاد مپلا زنگ زدم میگم دکترم پول زد بازرفتم آرایشگاه پول زد این ماهم میخام برم آرایشگاه ودندون پزشکی چه ساده بودم فکرمی کردم پول نداره تاخرج من کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بروامااروم اروم یکبارنروکه بهش فشاربیاد نده  یه تایپک دیدم نوشته بودمن ستای شیک وپیک نمیخریدم بخاطرهمسرم الان دیدم گوشی شوهرم پرازعکس خانمای لباس اینجوری دارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی مرداخوششون میاد ودوست دارن من چرانکنم؟پس انداز مگه میشه کردتواین زمونه

یه رنگ ساده ارایشگرگفت۵۰۰موی کوتاه خودم گرفتم زدم نصفشم یه باردیگ میتونم هنوز بزنم پول هم اضاف اومد پس انداز کردم