2777
2789
عنوان

خانمای آشپز کمک

45 بازدید | 8 پست

بچه ها من میخام دمپخت با گوشت درست کنم 

اما همسرم دوست نداره گوشتو با برنج دم کنم میگه برنجشو جدا دم کن گوشتم جدا 

که گوشته آب داشته باشه 

بنظرتون گوشتو چجوری بپزم که هم اب داشته باشه و شبیه خورشت بشه هم جوری باشه که بشه با دمپخت خوردش؟ 

خب اگه قراره گوشت رو جدا بپزی به نظرم سیب زمینی رو هم جدا سرخ کن

پیاز تفت بده گوشت رو اضافه کن بعدش با رب قشنگ تفت بده ادویه جات بزن آب بریز بزار بپزه برای اینکه خورشت غلیظ بشه پیاز زیاد باشه بهتره، پیاز چون شیرین میکنه کمی آبلیمو اضافه کن بهش. سیب زمینی هم نگینی سرخ کن بریز روش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت رو  پیاز  رنده کن توش      زردچوبه و ادویه  جات   که  داری  برن    چنگ بزن  قل قلی کن   سرخش کن      همه  رو  بعد   رب گوجه  تفت بده    که خوشرنگ بشه        اگه   دو نفر  هستید       یه کایه  بزرگ  اب  بریز  گوشتها  بچین  توش    سیب  زمینی  اگه  دوست داری    نگینی کن    بعد بزار یه  نیم ساعت           جا بی افته  رو حرارت کم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
نه

خب  بپزش   قبلا  بعد این  روش   بکار ببر

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم