2777
2789
عنوان

ابروهام رو با چی اصلاح کنم باید

48 بازدید | 6 پست

الان یک ماه و نیمه تو خونه موندم بیرون نرفتم کسی هم نیمده خونمون منم دست نزدم به ابروهام راستش حوصله نداشتم فقط تو اتاق بودم 

الان بعد یه ماه بخاطر یکم تغییر تو خوراک و... جوش های صورتم که خیلی زیاد بود کم تر شده، منم همیشه دور ابروهام و وسط ابروهام (مثل خال هندی ها🤨🤣) بعد اصلاح جوش میزنه، با تیغ مخصوص اصلاح میکردم همیشه فرداش پر جوش بود بعد جوش ها تا اصلاح بعدی میموند تیغ میکشیدم گیر میکرد بهشون و... یه وضعی.. 

با چی اصلاح کنم جوش نزنه، وسط ابروهام کامل پر شده الان

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرو هات رو بنداز بالا پوست اون قسمت کش بیاد 

با موچین استریل درحالی که قبلش بین ابروت رو تونر زدی و یا یکمم اب و الکل با پنبه یا دستمال روش کشیدی،، البته بهتره الکل نزنی ولی اگه تونر نداری مهم نیست

در جهت رویش مو موهات رو بکن نه یکم کج نه یکم راست، خیلی اروم اینکار رو بکن طوری که درد خاصی حس نکنی 

یا اینکه شیور بخر موزن ماتیکی صورت که قیمتی هم نداره قبلشم دوباره صورتت تمیز باشه با فیس واش بشور خشک کن

تیغ نکن بند نکن وکسم نکن ایتا جوش میاره 

بعدشم اخر هر روشی پماد ضد جوش بیتروی یه لایه نازک بزن روش و تمام