2777
2789
عنوان

همش چند وقته

62 بازدید | 9 پست

خواب لباس میبینم تعبیری داره؟

مثلا چندوقت پیش خواب دید یه لباس سبز هدیه گرفتم دوباره قبل ترشم خواب لباس دیدم

دیشبم خواب دیدم یه لباس صورتی بلند گرفتم پوشیدمش

اگه کسی تعبیرشو میدونه میشه بگه

چون دقیقا نزدیکه یک ماهه همش خواب لباس میبینم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبز خوبه لباس هدیه گرفتن هم تو خواب ببینی خوبه

پس خوبه❤️

رنگ صورتی چی دیشب خواب دیدم لباسی که گرفتم رنگش صورتی بودش و حتی بلند هم بود(انقدر واضح یادمه😂)

پس خوبه❤️رنگ صورتی چی دیشب خواب دیدم لباسی که گرفتم رنگش صورتی بودش و حتی بلند هم بود(انقدر واضح یاد ...

خوبه انشالله که خیره هیچوقت هم خوابتو واسه دیگران تعریف نکن برو شیر آب باز کن تعریف کن بعدشم صدقه بزار کنار و به هیچ چیزی هم فکر نکن

خوبه انشالله که خیره هیچوقت هم خوابتو واسه دیگران تعریف نکن برو شیر آب باز کن تعریف کن بعدشم صدقه بز ...

چشم گل🌷

خیلی ممنونم از راهنماییتون حتما اینکارو انجام میدم🤍🦋✨️

چشمت روشن عزیزم آره مامانم همیشه میگه اینکارو کنید هیچوقت واسه کسی تعریف نکنید

درسته گل❤️

منم اینو شنیدم نباید برای کسی تعریف کرد چون اولین آدمی که برات تعبیر کنه همون میشه

ولی واقعا گفتم نکنه چیزی میخواد بشه همش این خوابو میبینم دلم طاقت نیاورد اومدم تاپیک زدم🥲