2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چن تا ازدوستام هرجا میرفتیم درگیر پسرا بودن نگاه کرد نگاه نکرد کلا باهاشون حال نمیکردم

کنارشونم میرفتم حس معذب بودن داشتم

دیگ بعد کنکور کلا نه اونا خبری میگیرن ازم نه من

یه دوسه تادیگ دارم زیاد صمیمی نیستیم باهاشون بیرون میرم ولی حس خوبی میگیرم همش میخندیم 

خودشونو نمیگیرن

دوستی کلا چیز به درد نخوریه 

حتی یکی از دوستام به مسخره ترین شکل ممکن واسه اون یکی دوستم میخواست از من جاسوسی کنه وقتی فهمیدم چتو پاک کردم برگشت بهم گفت اگه دوست خوبی نیستی بگو حذفت کنم چقدر پررو بود واقعا

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

دوستی کلا چیز به درد نخوریه حتی یکی از دوستام به مسخره ترین شکل ممکن واسه اون یکی دوستم میخواست از م ...

خدا رو شکر اینا سمی نیستن و واقعا ۳ 4 تا شون خیلی خوبن حتی سر تولدم با اینکه تولدم مسافرت بودم بعد از تولدم  گل و... گرفتن و سوپرایزم کردن با اینکه حتی من براشون تا حالا کادو و... نگرفته بودم 

.

.

حس می کنم من آدم سمی هستم براشون نه اونا 

حس میکنم من همش در حال خندوندنشون هستم و هیچکی به فکر خندوندنم نیست و  در کل دلقک گروهم👩‍🦯😂

از طرفی  بعضی وایب هاشون  کلا با من فرق میکنه  خیلی دغدغه ی پسر دارن که بیزار میشه بشم ازشون

خب سعی کن از این به بعد تو انتخواب دوستات بیشتر دقت کنی.

من اگه قرار باشه بین دوستام و خوانواده یکی رو انتخواب کنم قطعا بدون یک ثانیه فکر کردن دوستام و انتخواب میکنم.

رفیق خیلی خوبه ، یکی از بزرگترین نعمتهاییه که انسان داره

خب سعی کن از این به بعد تو انتخواب دوستات بیشتر دقت کنی.من اگه قرار باشه بین دوستام و خوانواده یکی ر ...

منم تا ۲ سال قبل همینو میگفتم ولی خب بنظرم خانواده یه چیز دیگس 

دوست فقط بدرد خوش گذرونی میخوره ولی خانواده ...

منم تا ۲ سال قبل همینو میگفتم ولی خب بنظرم خانواده یه چیز دیگس دوست فقط بدرد خوش گذرونی میخوره ولی خ ...

والا من دوستام خیلی بیشتر از خوانوادم کنارم بودن تو روزهای سخت تو روزهای خوب ،، ،

یعنی اگه الان بیان بهم بگن یه دونه از چشماتو میخوایم نمیپرسم برا چی میخوای میگم برو یه قاشق بیار تا برات درش بیارم