2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه ارتودنسی دارن بیان

136 بازدید | 18 پست

من ارتودنسی کردم بعد دکتر بهم میگفت برو فک اتو جراحی کن که بهتر بشه ولی قبول نکردم برداشت دو تا از دندونای جلوییمو کشید که دیگه لازم به جراحی فک نباشه بعدش بین دندونام فاصله افتاد برای اینکه اون فاصله رو پر کنه کامپوزیت کرد حالا ۲ سال براکت ها تو دهنم موند و الان ۱ ساله که در آوردم و تو این ۱ سال گاهی از ریتینر یعنی همون قالب پلاستیکی استفاده میکنم به نظرتون تا کی باید استفاده کنم یا بازم باید برم پیشش تا برام سیم پشت بزاره؟ 

و یکی از دندون عقلام دراومد کشیدم و یکیشم نهفته بود جراحی کردم الان دو تا دیگه اش که نهفته هست مونده حتما باید جراحی بشه یا نیاز نیست ؟ اینم بگم که فکم کوچیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون سیم پشت دندون هیچوقت در نمیارن دیگه من چند ساله دارم در بیارن دندونا میریزن بهم دوباره

اون سیمو فعلا برای من نزاشته با اینکه ۱ ساله در آوردم بهم گفت از ریتینر استفاده تا ببینیم لازم هست اون سیمو بزاری یا نه چون دندون من اونقدر به هم ریخته نبود

دندون عقلات دربیاد به دندونات فشار نمیاره؟ دوباره کج میشن یعنی؟ اون که چقدر باید بزاری به حرف دکترته ...

ییش در اومده بود که کشیدم یکیشم نهفته بود جراحی کردم الان ۲ تا دیگه موندهولی نهفته هست میگم با وجود اینکه نهفته هست نیاز هست جراحی کنم یعنی مشکلی نیست؟

منظورت از اون ریتینر هست یا سیم پشت؟

اون سیمو فعلا برای من نزاشته با اینکه ۱ ساله در آوردم بهم گفت از ریتینر استفاده تا ببینیم لازم هست ا ...

اون سیم واسه جا بجایی میزارن نه اونایی که دندوناشون داغون بوده یا نبوده ، 

کار دکترا باهم متفاوت بهتره به روش دکترت پیش بری تا دندونات جا به جا نشن وگرنه زیر بار نمیرن و دوباره باید سیم بزاری 

اون سیم پشت دندون هیچوقت در نمیارن دیگه من چند ساله دارم در بیارن دندونا میریزن بهم دوباره

خب اگه یکی از دندونای زیر اون سیم پشت خراب بشه 

یا نیاز به عصب کشی و این حرفا داشت چی

ییش در اومده بود که کشیدم یکیشم نهفته بود جراحی کردم الان ۲ تا دیگه موندهولی نهفته هست میگم با وجود ...

ریتینر منظورم بود

دوستم دندون عقلش که درامد دوباره مجبور شد اورتودنسی کنه بیچاره دندون هاش کج شدن از فشار

البته شاید برای تو جا داشته باشه این دفعه از دکترت بپرس ببین چی میگه

اون سیم واسه جا بجایی میزارن نه اونایی که دندوناشون داغون بوده یا نبوده ، کار دکترا باهم متفاوت بهتر ...

یعنی اگه سیم نزاره جابه جا میشه؟

و اینم بگم که دکترم متخصص زیبایی هست نه ارتودنسی

فقط دندونای جلورو میزارن کل دندونا نیست برش میدارن دندونو درست میکنی دوباره میزارن برات

سخت نیست تا همیشه رو دندونت باشه؟ یعنی ضروری هست اگه نزاری مشکلی پیش میاد؟