2777
2789

ازش دورم ی ماه بیشتره ک ندیدمش خیلی وقته حرف نمیزنیم 

چون من درس دارم گفتیم باهم حرف نزنیم وقتم گرفته نشه 

اونم پاشد رفت تهران واسه کار ( خونمون شهرستانه) 

خیلی سختی کشیدم خیلی شبا تا صبح گریه کردم ک اوضاع الان خیلی بهتر شده ک بهش برسم البته هنوزم قطعی نیست ولی خیلی از قبل بهتره 

قبلا مطمئن نبودم دوسم داره الان مطمئنم عاشقمه 

خیلی پسر خوبیه تنها مشکلم باهاش قلیونشه زیاد میکشه هرچیم میگم کمترش کن فایده نداره 

ولی بقیه اخلاقاش همه عااالیه 

نمیدونم چم شده احساس میکنم نسبت بهش دارم درس میشم قبلا ی لحظه فکرشم میکردم بره زن بگیره من بهش نرسم میزدم زیر گریه ی ساعت هرچی میگفت کی گفته من زن میگیرم چته اصلا بند نمیومد گریم

ولی الان میگم برخ بگیره چی میشه آخر دنیا میشه مگه 🙁

عاقا من دلم هموووون گریه هامو میخوام حتی زجه زدنامو میخوام شیرین بودن 

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اینم بگم نزدیکای سه ساله باهمیم 

خواستگاریمم ی دفعه اومد ب دلایلی نشد ک بشه قراره بازم بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین میدونم سنت کمه ولی زندگی همینه منم عین تو بودم این هیجان و هوس رابطس ک ب مرور کم میشه باید جفتت ...

آره درست میگی

خدایی مرد خوبیه ولی خب الان نمیشن ازدواج کنم کنکوریم قرار شد سال بعد این موقعه ک کنکور دادم رسمیش کنیم

چطور زنده نگش داریم؟ دوریم ازهم😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا انقد این هوس و هیجان اوایل رابطه بالاست ک حتی اگ طرف مثلا هیچ جوره ادمت نباشه تو میخایش ولی ب م ...

۳ ساله باهمیم همیشه منطقی هم فکر کردم جدا از دوست داشتن خیلی وقتا با ی چند نفر بزرگتر مشورت هم کردم 

ولی الان نمیدونم چمه 

نمیخوام سرد شم من همون گریه هامو میخوام 

هعیییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره درست میگیخدایی مرد خوبیه ولی خب الان نمیشن ازدواج کنم کنکوریم قرار شد سال بعد این موقعه ک کنکور ...

باید ب شکل منطقی حتما حتما ببینید همو وقتیم نیست حتما از حال و هوای هم خبردار باشید تلفنی صحبت کنید و باید بیشتر همو ببینید و لمس داشته باشین بیشتر اون باید تلاش کنه مثلاذگل بخره حرفرعاسقونه و کادو و برات خاطره بسازه جاهای مختلف برید بگردید

باید ب شکل منطقی حتما حتما ببینید همو وقتیم نیست حتما از حال و هوای هم خبردار باشید تلفنی صحبت کنید ...

آره بهش گفتم بیا ی سر بزن باز برو ببینم میتونه بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سعی کن هر چی زودتر پیش یه مشاور بری حیفه نزارین همچین احساسی که دارین خراب بشه

وای دقیقا منم میگم حیفه 

دیشب بهش پیام دادم حرف زدم یکم بهتر شدم 

ببینم میتونه بیاد ی سر بزنه باز بره 

فکر کنم از دوریشه اینجوری شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40