2777
2789

مثلا وقتی که ازدواج کرده دانشجو بوده باشه و کارای پاره وقت تجربه کرده باشه ، یا اوایل مهارت اموزیش بوده باشه در کل درامد بالای هفت هشت ده تومن که بشه باهاش مستقل بود رو تجربه نکرده باشه 

ولی بعد از ازدواج یه جای خوب استخدام شه با درامد بالا . یا چند سال بعد کسب و کارش بگیره و یه درامد مناسب بهش بده ؟

به نظرتون دختری که نهایتا بتونه خرج های خیلی ضروریش رو بده و پول واسه مستقل بودن و اجاره خونه و ... نداشته باشه ، درسته که ازدواج کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالم بعد ازدواج شفا گرفت شاغل نیست ولی چون شوهرش پولداره به این ماهی۵۰میده

چه عالییی 😍👌

منم مورد بوده تو فامیلامون طرف قبل از ازدواج نه درس خونده بود نه کار میکرد 

ولی بعد از ازدواج شوهرش براش کار ازاد زد و کلی درامد داره 

یا یکی دیگه بعد از ازدواج ادامه تحصیل داد و رفت شرکت کار کرد .

نه دقیقا اینجوری که گفتی

من قبل از ازدواجم مستقل بودم و تو مسیر درست کاریم بودم

بعد از ازدواجم خب کارمو ارتقا دادم و خیلی بهتر و غیرقابل مقایسه با قبل شده

اما مسیر شغلیم ربطی به ازدواج نداشت اصلا. زمان و تلاش خودمو میخواست

ازدواجم نمیکردم همینجوری پیش میرفت

موافقم دختر اول دانشکاه بره بعد سرکار بعد ازدواج کنهولی نه اینکا بتونه اجاره خونه بده وگرنه ازدواج ن ...

اخه میدونی سر کار داریم تا سر کار 

بعضی شغلا مثل تدریس تو اموزشگاه ، مثل کار تو کافه ، منشی ، فروشندگی 

و ابتدای بعضی شغلای دیگه مثل لاین های زیبایی تا جا بیفتی ، مزون و خیاطی لباس عروس تا جا بیفتی و خیلی از شغلایی که با سرمایه ی خیلی کم شروع میشن 

درامد این شغل ها خیلی متفاوته با درامد مثلا کارمند های شرکت ها و کارمندهای دولت یا ارایشگری که چند سال جا افتاده و حرفه ای شده .

ممکنه یکی دانشگاه بره ولی ازمونای استخدامی دولت قبول نشه و تازه بخواد بره از نو یه مهارت یاد بگیره 

ولی کسی که از پونزده سالگی بیخیاله درس شده و بیشتر رو یه مهارت تمرکز کرده میتونه تو بیست سالگی تو شغلش جا بیفته .

نه دقیقا اینجوری که گفتیمن قبل از ازدواجم مستقل بودم و تو مسیر درست کاریم بودمبعد از ازدواجم خب کارم ...

خب اره منظورم همینه .

ینی شاید با درامد قبل از ازدواجت نمیتونستی تنها زندگی کنی ولی الان اگه بخوای حتی میتونی تنها زندگی کنی و خودت همه ی خرجاتو بدی .

درسته به ازدواجت ربطی نداشته ولی به سنت ربط داشته ، تو سن مثلا بیست سالگی شاید نمیشد به درامد بالا برسی به خاطر حالا دانشگاه یا هر چی ولی مثلا تو سی سالگی میتونستی .

میگم ینی ادمای باید وایسن تا به سی سالگی یا یه سنی که توش به موفقیت شغلی رسیدن ازدواج کنن یا حتی وقتی که موفق هم نشدن و تو سن پایین ازدواج کنن اوکیه

چه ربطی دارهشما همینکه شاغلی تا حدی مستقل شدی سنت کم نیست و مورد مناسب هست ازدواج کن نباید بتونی اجا ...

اخه میدونی میگن تا وقتی مستقل نشدی نباید ازدواج کنی اگه شوهره بد بود اونوقت نمیتونی ازش جدا شی و تنها زندگی کنی 

من واقعا نمیتونم تنهایی یه تنه خرج های یه زندگی رو از پسش بر بیام

خب اره منظورم همینه .ینی شاید با درامد قبل از ازدواجت نمیتونستی تنها زندگی کنی ولی الان اگه بخوای حت ...

بنظرم اگر با آدم درستی ازدواج کنی که درکت کنه همراهت باشه و مانعت نشه، بهتره تو مسیر که افتادی ازدواج کنی

چون درآمد بالا واقعا به زمان نیاز داره 

اخه میدونی میگن تا وقتی مستقل نشدی نباید ازدواج کنی اگه شوهره بد بود اونوقت نمیتونی ازش جدا شی و تنه ...

اما میتونی یه رستورانی میخوای بری

یا یه چیزی میخوای بخری

بیشتر منظور اینه از مستقل شدن

که هی دستت جلوی یکی دیگه دراز نباشه و مدام درگیری و دلخوری بینتون پیش بیاد

بنظرم اگر با آدم درستی ازدواج کنی که درکت کنه همراهت باشه و مانعت نشه، بهتره تو مسیر که افتادی ازدوا ...

اره دقیقا درسته 

یا باید از چهارده پونزده سالگی کار کرد 

که تو بیست سالگی تو یه حرفه جا افتاد و  درامد مناسب داشت

یا اینکه درس خوند و کارای پاره وقت کرد که تازه بعد از دانشگاه رفت سر یه کار 

احساس میکنم دانشگاه و مدرسه خیلی ادمو عقب میندازه