2777
2789
عنوان

راهنمایی خواهرانه

145 بازدید | 23 پست

لطفاً لطفاً توهین نکنید 

گوشی شوهرم رو با من عوض کردیم برای چند مدت چون گوشی خودش قدیمی تر بود شارژش  سرکار تموم میشد منم گفتم بیا یه چند مدت گوشیامون رو عوض کنیم تا گوشی جدید می‌خری  منکه  خونه ام اذیت نمبشم 

بعد قبول کرد 😑 بعد اینقدر حافظش کم بود گوشیه من رفتم داخل پوشه هاش که حذف کنم هنگ نکنه تا این مدتی که پول میاد دستش گوشی جدید بخره اذیت نشم بعد یه پوشه بود  میخاستم حذفشون کنم من قصد فوضولی هم نداشتم دستم خورد رو یکی از فایل ها زد موسیقی منم فکر کردم آهنگ دیدم صدای دختره هست دیگه تمام فایل ها رو گوش دادم دیدم مخاطباش شوهر منه کلی حرف عاشقانه میزنن بهم بعد این وویسا داخل وات بوده اینا داخل حافظه پنهان سیو شدن بعد به دختره گفته بود برام آهنگ بخون دختره هم آهنگ خونده بودو اینا بعد عکس دختره  هم داخل فایل ها بودبعد تو حرفاشون فهمیدم شوهرم چندبار رفته بوده خواستگاریشو ولی خانواده دختره راضی نبودن اینا بعد منم قبل از ازدواج بهش گفته بودم من رو به موضوع خیلی حساسم اینه که من خودم چون باکسی نبودم  برام خیلی مهمه  گذشته هرکسی به خودش ربط داره ولی من نمیتونم کنار بیام  ولی اون بهم دروغ گفت گفت نه من با کسی نبودم خواستگاری کسی هم نرفتم فهمیدم دختره دوست خواهر شوهرمه من میدیدم خواهر شوهرم هر وقت میرم اسم اینو میاره عکس‌ هاش رو نشون میده نگو از بدجنسیش بوده الان حالم داره به هم میخوره چیکار کنم  

خدایا شکرت🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم داره به هم میخوره ازشون

ببین فقط شاد باش و ب خودت برس. (نه برای نامحرم) این بزرگترین تو دهنی هست به همه بدخواهات. خودت یه ادم شاد رو تصور کن و یکی هم که همش در خال خودخوری و غصه ست. کدوم جذاب تر؟

ببین فقط شاد باش و ب خودت برس. (نه برای نامحرم) این بزرگترین تو دهنی هست به همه بدخواهات. خودت یه اد ...

درسته ولی خواهر شوهرو چیکار کنم همش منو میبینه اسمشو میاره قبلاً نمی‌دونستم الان که می‌دونم اسمشو بیاره حالم بده میشه اون چقدر بدجنسه که به همجنس خودش هم رحم نمیکنه

خدایا شکرت🫶🏻

خوشگله دختره؟

خداییش دارم راست میگم من خیلی سرترم از حسادت نمی‌گم ها اونم همجنسه  منه اونم سختی کشیده ولی واقعا من خیلی سرترم  ولی چشماش قشنگه 

خدایا شکرت🫶🏻