2777
2789
عنوان

تو خونه چه لباسایی مبپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست
آقا بخدا ما تپلا خیلی گناه داریم🥺(یکی بیاد بگه لاغر کنین قاطی میکنمااا) البته شایدم من زیاد با بدنم ...

خب ما لاغرها هم زشت میشیم با شلوارک یا شورتک با پا بلند لاغر ..چ قشنگی آخه داره 😔😔کاش پا دست ما هم پُر بود چی میشد 😭

کلا شلوارک باید باشه حتی تو سردترین روز سال...بالاتنه بستگی به درجه هوا داره، گرم باشه هرچی که بازه و هوا رسانی میکنه،خنک باشه تیشرت، سرد باشه هودی تیشرت آستین بلند و هرچی که گرم کنه.🤣🤣

درکل محتوای حرفم اینه که شلوارک، شلوارک باید باشه😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ما لاغرها هم زشت میشیم با شلوارک یا شورتک با پا بلند لاغر ..چ قشنگی آخه داره 😔😔کاش پا دست ما هم ...

عه خیلیم قشنگه نزن این حرف. من خودم لاغرم و بنظر خودم قشنگه.کلا هرکس به نوعی قشنگه بستگی به سلیقه داره

من تیشرت شلوار ولی شلوارم باید جذب باشه با شلوار گشاد کلا راحت نیستم یا لگ و شلوار جذب یا سلوارک و شورتک

لباس ولی تیشرت گشاد میپوشم جذب شومیز استین کوتاه گاعی وقتا هم یهو هوس میکنم ساحلی یا ازاین لباس های جذب جنس ساتن یا کبریتی میپوشم😂

اما منم مثل شما توپرم یه کوچولو شکم دارم واسه این شکم نمیتونم نیم تنه بپوشم انقدرم دوست دارم بپوشم

حالا دارم یمرم باشگاه اینو اب کنم نیم تنه هارو از تو کشو دربیارم

نه من اصلا دوست ندارم ..شوهرم فکر کنم تپلی دوس داره من اگه بخوام با شلوارک شورتک با پا لاغر رون لاغر ...

این فکر نکن.همسر شما، شمارو دیده خیلی معذرت میخوام ولی نابینا نبوده موقع ازدواج. پس مطمئنن باش از تو تحت هیچ شرایطی بدش نمیاد و دوستت داره.

ولی در کل خوش بحال تو پُرها ..😔😔

من برعکس، برای خودم اصلا دوست ندارم ولی از دور میبینم قشنگه.

خودم اصلا دلم نمیخواد ولی.بالاخره بازم میگم سلیقه ها فرق داره دیگه هرکی یجوری دوست داره.