2777
2789
عنوان

خونواده شوهر هی پول قرض میگیرن اه

221 بازدید | 17 پست

شوهرم یه خاله و دختر خاله داره

مداااام از همسر من پول قرض میگیرن

ما تو عقدیم همینجوریش هی کم میاریم همسرم حقوق چندانی نداره

بعد قرض میگیرن اوکیه اخههه ب زور پس میدن بعد چندین ماه ک همسرم هی پیگیری میکنه تازه پس میدن

والا خودش ۴تا داداش داره شوهر داره ابجی داره فقط مونده همسر من

همسر منم روش نمیشه نه بگه از ایناس ک توانایی نه گفتن نداره

بنظرتون چه کنم؟ من اخه درست نیس دخالتی کنم ولی حرص میخورم

اینجوریم نیس محتاج باشن و نیاز شدیدا کلا برا قر و فرشون میخوان لباس و بوتاکس و رنگ مو و فلان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا باز پدرمادرخودش بودن اشکالی هیچ نداشت. ولی خاله اگه باز زودتر بده خوبه اما وقتی مشکل از همسر شماست ما چی بگیم اخه😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

این خیلی خطرناکه ها بعدا تو زندگیت یجوری بهش بگو که فکر نکنه پول مهمه اما این قضیهمهمه بهش بگو که شماهمیشه توانایی نه گفتن ندارید خب زندگی بالا پایین زیاد داره این قضیه خیلی خطرناکه حالا چه خاله شما باشه چه خاله من

مادرش که نیس روش نشه نه بگه . داره از شکم شماها میزنه میده اونا. قشنگ جنگ راه بنداز زنگ بزن بگو نداریم از زندگیم بکشید بیرون. اگه روشون زیاد بود تهدید کن میای دم در خونشون جنگ راه بندازی‌. اعصاب داریا تو این زمونه. ادمای سو استفاده گرو باید دمشونو بچینی

چه عجیبچرا باید از خواهرزاده و پسرخاله شون پول بگیرناصلا چجوی روشون میشه

همونو بگو

دختر خرس گنده سرکار نمیری خب از بابات پول بگیر 

اگ بهت نمیده ی کار دیگ کن

یا قرض ک میگیری خوش قول باش زود پس بده

نه ک ما دنبال پولمون بیوفتیم اه