2777
2789
عنوان

شما باشید همچنین باشگاهی میرید

370 بازدید | 31 پست

امروز با دستگاه سیم‌کش میخواستم حرکت بزنم دیدم دستگاه مثل همیشه نیس. ی خانوم قبل من داشت با همین دستگاه کار می‌کرد بهش گفتم گفت ن خراب نیست.

خلاصه من رفتم دیدم میزون نیست با ی دستگاه دیگ حرکتو انجام دادم

بعد من ی خانوم دیگ اومد دید خرابه ب مربی گف 

مربی درستش کرد

من از مربی پرسیدم دستگاه خرابه؟

با ی لحن بدی بهم گفت نمیدونم شما داشتی با دستگاه کار میکردی 

خیلیی بهم بر خورد

بعد گفت ن دستگاه طنابش در اومده بود

خیلی ناراحت شدم طوری ک بغضم گرفت دیگ نتونستم بمونم باشگاه برگشتم 

نرو بابا بزار گمشن برن چیزی ک زیاده باشگاه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

وای منم به عنوان مربی تو باشگاهی که تمرین میکنم کار نمیکنم

مربیا وحشییی بی ادب عقدع ای و من خیلی بدجور جپابشونو میدم حساب کار دستشون بیاد

چون باهاشون کلاس نداری حرصی‌هستن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین بهش و از اونجا خارج شو

مردم وحشی شدن مثل ادارات که میری هم همینه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

وایمیسادی جوابشو میدادی 

بعدم چرا نری؟شهریه دادی وایسا تاریخ شهریت که تموم شد دیگه نرو

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بخاطر این حرف قهر کردی مگه رفتی خونه بابای مربی که ناراحتی فیس کردی وقتی میری تو جامعه هزار از این بدتر میبینی اگر اینطوریه که باید بری تو خونه در هم قفل کنی 

بجای زودرنج بودن و قهر کردن قاطع جواب بده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»