2777
2789

توروخدا الکی برای دلداری و اینا نگین خوشگلی میدونم متوسطم ولی بگین برای اینکه خوشگل بشم چه کارایی انجام بدم مثلا به صورتم میخوره چند سالم باشه اینم بگین توروخدا شبیه دخترای دهه شصتم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو یه مدت جلو آئینه عشق بورز به تک تک اعضای صورتت بگو دماغ خوشگلم دوستت دارم، چشای قشنگم شما عشقید، لبای نازنینم شما فلانید

فعلا همینجوری عشق بازی کن تا بعدش تصمیم بگیر چکار باید کنی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

موهاتو بریز توی پیشونی

جراحی بینی اگه پولشو داری ، نداری کانتور بینی انجام بده

تزریق فیلم زیر چشم ، اگه نمیتونی کانسیلر زیر چشمت بزن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

همه جات خوبه ب نظرم شال سر کن مقنعه زیاد جالب نیست . یا حداقل یه مدل مو واس زیر مقنعه ت بزن . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

والا قیافت خوبه.. مردم چشون شده. ن کج وکوله یی ن زشت.. زیبایی ب نظرم.. منم مثل شمام.. ب نظرم رو خودت عیب نزار 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خوبی ب شرطی ک خودت رو با معیارهای زیبایی الان مقایسه نکنی، همه شدن مثل هم فک و چونه و گونه و ... !!! ب نظرم ب شادابی پوستت بیشتر توجه کن اگررررر خیلی تغییر خواستی دماغت رو عمل کن پیش دکتر خوب همین