2777
2789
عنوان

بحث درباره پاکی و معیار ازدواج

107 بازدید | 9 پست

«سلام به همه دوستان. می‌خواستم درباره یکی از معیارهای مهم برای ازدواج، یعنی پاکی خواستگار، با شما صحبت کنم.

این روزها تعریف پاکی برای هر کسی متفاوت است. مثلاً برخی معتقدند اگر مردی قبلاً با کسی رابطه عاطفی یا دوستی نداشته، پاک محسوب می‌شود.

اما برخی دیگر می‌گویند حتی اگر مردی تجربه رابطه موقت (صیغه) را داشته باشد، باز هم پاک نیست.

سؤالم این است:

فرض کنید مردی بالای ۲۵ سال، طی ۵ سال گذشته، ۲۰ بار به صورت موقت و با پرداخت مهریه صیغه کرده است.

مثلاً طی ۵ سال پیش ۲۰ نفر خانم که مبلغ یک تا ۲ میلیون تومن پول مهریه میگیرن تا با مرد مراجعه کننده صیغه محرمیت بخوانن و یک ساعت باهاش محرم بشن و رابطه برقرار کنن و بعد از یک  ساعت هم همه چیز تموم میشه 

در این نوع رابطه هیچ‌گونه وابستگی عاطفی و دوستی وجود ندارد و صرفاً یک رابطه شرعی و کوتاه مدت است.

آیا چنین مردی، از نظر شما، پاک محسوب می‌شود؟

آیا نداشتن رابطه عاطفی و دوستی، می‌تواند دلیلی برای پاک دانستن او باشد؟

چون در رابطه دوستی یا پارتنری بین زن و مرد وابستگی عاطفی زیادی وجود داره که در ازدواج موقت ساعتی وجود نداره

لطفاً نظراتتان را در این مورد بیان کنید. ممنون.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرد از نظر اخلاقی و شاید روانی سالم نیست.

اصلا به بحث پاکی و دوری از گناه ربطی نداره.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

مردا میتونن با هرکسی رابطه جنسی داشته باشن مثل زنا نیستن ک باید حتما رابطه عاطفی داشته باشن و طرف دوست داشته باشن بعد رابطه جنسی

در کل زنا توقع دارن مزد تا 30 سالگی سمت هیچ زن و دختری نره ک غیرممکن

مگه یوزارسیفه

پارانرشم باشه میتونه فراموش کنه 

مشکل خانما اینه خیلی بولد میکنن این موضوع رو اصلا ب تفاوت نیاز جنسی هم فکر نمیکنن

اسپرم هرروز تو مردا تولید میشه و باید خالی بشه 

تعدد در شریک جنسی هم خوب نیس 

لجنن اینا

یعنی چی که یه ساعت صیغه میشن حتی فکر کردن بهش هم بده

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

مردا میتونن با هرکسی رابطه جنسی داشته باشن مثل زنا نیستن ک باید حتما رابطه عاطفی داشته باشن و طرف دو ...

این صحبت از یه خانوم بعید. 

به نظرم هیچ اقایی حق نداره چون مرده بره رابطه برقرار کنه خارج از چارچوب و ازدواج 

البته اگه تهش با یه دختر شبیه به خودش ازدواج کنه حرفی ندارم 

در و تخته باهم جورن 

ولی در کل چه زن چ مرد اگه روح سالم میخوان 

میتونن و این قدرت رو دارن 

ک خودشون رو حفظ کنن تا با یه نفر که همجوره همتای اوناست همه چیو تجربه کنن

این صحبت از یه خانوم بعید. به نظرم هیچ اقایی حق نداره چون مرده بره رابطه برقرار کنه خارج از چارچوب و ...

منظورم از میتونه اجازه داره نبود

الان مردی ک رابطه جنسی نداشته باشه خیلیییی کمه

پاک تریناشون خودارضایی میکنن ک اونم گناهه 

برای همین اسلام میگ زود ازدواج کنید