2777
2789
یکی از بهترین رمانایی بود که خوندم بعدش چیز خاصی به دلم ننشسته. خودت یه چیز خوب معرفی کن بخونیم

نمیدونم من شنیده بودم خیلی خوبه ولی خوب بنظرم نه اونقدر 

من رنان زیاد خوندم ولی نمیدونم شاید هیلی مشکل پسند باشم از هیچ کدوم خوشم نیمده من بیشتر سبکای درام و ماجراجویی دوست دارم تا عاشقونه 

ولی خوب ی رمان بود یادم نیست اسمشو دختره مسیحی بود اسمش ویولت پسره مسلمان بود اسمش آراد خیلی رمانه جایی بود 

اسطوره جالب بود

اگه مشابه میخوای تب بخون

من رمانای انلاینو دارم میگم. از اونایی که فقط دونفر همخونه میشن بعد از هم خوششون میاد خوشم نمیاد بنظرم باید یه مفهومی پشتش باشه 🚶‍♀️که این دوتا بهترین بودن

اگه کتابی میخوای هم مجموعه آبنبات ها قشنگه. پسته ای هل دار اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خوندی صد سال تنهاییو من اولاشو خوندم خوشم نیمد بنظرت خوبه ادامه بدم؟

از خیلیا اینو شنیدم که ولش کردن .. من عاشقش شدم آخراش  واقعا برام جذاب و عجیب بود.. اگه اسما گیچ تون کردن یه برگه لای کتاب بزارید شجره نامه رو بنویسید ..

نمیدونم من شنیده بودم خیلی خوبه ولی خوب بنظرم نه اونقدر من رنان زیاد خوندم ولی نمیدونم شاید هیلی مشک ...

میدونی من بخاطر عاشقانه بودنش نگفتم که😁سبکش قوی بود. اون زمان رمانای نودوهشتیارو میخوندی همه از این مسخره های آبکی شبیه هم. ولی این متفاوت بود به دل همه نشست. حداقل چندنفر از کورد ها چندتا چیز یاد فهمیدن بخاطر اون

رمان هفت خط و خیزران و سعادت آباد و جان و شکران و دختر خوب و آشور و کلاهداران و شیاطین سیاه و تو همیشه بودی و کائوکا و آسانسور و منجی شیطان و زیتون و دختر نقاب دار و طهورا و اولین مرگ و خون و عشق و تب و آرامش پنهان و اسطوره و ویکار.... آدم و حوا... حوت.....اپسیلون... دلوین و شاه شطرنج.... دلواپس توام .... تیمارستانی ها... شیطان یا فرشته ... تقابل.... تا تباهی.... تنهایی بی انتها.... بارکد..محو شده در ابرها... دختر بد و پسر بدتر...

بسیار زیبا هستن