2777
2789
عنوان

اسپانیایی یاد بگیرم یا المانی

59 بازدید | 14 پست

انگلیسیم خوبه دو سال دیگه انشالله مدرکمو میگیرم

زبان المانیو خیلی دوست دارم و رشتمم کامپیوتر/حسابداریه حس میکنم اینده شغلیش خصوصا برای مهاجرت خیلی خوبه

اسپانیایی زبان رسمی ۲۱ کشوره بنابراین فرصت های شغلی براش خیلی زیاده 

حالا بنظرتون چیکار کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آلمانی

هم خیلی سخته هم خیلی خوبه

اسپانیایی راحته

من الان درحال يادگيريه اسپانیایی و فرانسوی ام. حقیقتا آلمانی انقدر سخت بود نتونستم. ببینم خودت چیکارمیکنی دختر

تو میتونی

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

آلمانیهم خیلی سخته هم خیلی خوبهاسپانیایی راحتهمن الان درحال يادگيريه اسپانیایی و فرانسوی ام. حقیقتا ...

اخه میترسم برم دنبال المانی وقتمو هدر بدم براش 

چون میدونم اگه بخوام برا اسپانیایی سه سال وقت بزارم المانی میشه حدود هفت هشت سال 

اخه میترسم برم دنبال المانی وقتمو هدر بدم براش چون میدونم اگه بخوام برا اسپانیایی سه سال وقت بزارم ا ...

قصده مهاجرت داری اسی؟

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

چینی و روسی برا ما ایرانیا خیلی خوبه بخاطر روابط سیاسی خوبی که با ایران دارن

اسی همه چی پایدار نیست

چین کشوریه ک همیشه دنباله کشوری میره ک قدرت داره و طرف اونو میگیره، در ظاهر کشور های دیگه هم در دست میگیره، تا بتونه ازشون کمک بخواد.

وگرنه سیاست و روابط دوستیه کشور ها هیچوقت پایدار نیست، الان ممکنه سال ها بعد چین دشمنه اصلیه ما باشه. پس گول اینارو نخور ک بخوای با سیاست کشور های دیگه و روابطمون پیش بری. تاریخ مدام در حال عوض شدنه، و ممکنه امسال همه چی عوض شد

المان بهترین گزینه اس برای حوزه کاری من رشتم کامیپوتر/حسابداریه المان هم که خودت میدونی دیگه . هم از ...

والا منم تو دوراهی گذاشتی

والا یکی از فامیل های دورمون تو برنامه ۱ سال آلمانی رو کامل یاد گرفت، در کنارش با دوست های آلمانیش، آلمانی حرف میزد، تا مسلط بشه.‌نمیدونم داستانش چیه، الانم آلمانه

والا منم تو دوراهی گذاشتیوالا یکی از فامیل های دورمون تو برنامه ۱ سال آلمانی رو کامل یاد گرفت، در کن ...

همش به پشتکاره 

ببین الان اگه اشتباه نکنم برای هر کلمه ترجمه المانی ۴۰۰ تومن میدن 

دیگه شما فرض کن اگر هم نتونی مهاجرت کنی میتونی مترجم بشی 

و ازونجایی هم که زبان المانی جزو سخت ترین هاست درامد خوبی داره