2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دفه دوم قبول شدم اما الان گواهینامه‌م یک ساله افتاده گوشه اتاقم داره خاک میخوره بابام نمیذاره رانندگی کنم، چه فایده؟ 

قبول شدنو همه قبول میشن مهم اینه که بعدش استفاده بشه

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

ای بابا من که۵بار رد شدم دیگه هم نمیخوام برم تا افسر عوض بشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من بار دوم قبول شدم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

خیلی سخته حق داری

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

چرا نشی؟

اینهمه آدم درب و داغون، حتی بیسواد قبول شدن، شما از اونا بدترین؟ بخدا بعضی وقتا پیش خودم میگم « کی به این گواهینامه داده!»

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چرا نشی؟اینهمه آدم درب و داغون، حتی بیسواد قبول شدن، شما از اونا بدترین؟ بخدا بعضی وقتا پیش خودم میگ ...

نازنین خانم احساس حقارت می کنم 

تو دانشگاه همیشه جز نفرات برتر بودم 

ولی این استرس رانندگی زندگیمو مختل کرده از کار وزندگی افتادم به قرآن

من نمیدونم چرا خانوما استرس میگیرن من خیلی ادم ریلکسی ام همون اول قبول شدم با اینکه افسر لج کرده بود ازمونم 20 30 دقیقه طول کشید اصلا نزار یکم استرس تو چهره ات ببینه حالا مشکلت برا رد شدن چیه؟

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖