2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی زشت شد برام

264 بازدید | 33 پست

همکارم که آقا هم هست یه مدت بود باهم صمیمی شده بودیم بهش گفتم شب میتونی منو برسونی خونه اول گفت بزار ببینم برنامه هام چطور میشن بهت خبرشو میدم بعد بدون اینکه بمن چیزی بگه با همه خدافظی کرد و‌رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه برنامه هاش جور نشد.

بله خیلی زشت شد.

چطور تونستی به هفت پشت غریبه بگی برسوندت؟

پول اسنپ نداشتی؟

من از پدر شوهرم چنین درخواستی نمیکنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب این چه درخواستی بوده؟ نباید میگفتی😐

دیگه باهاش سر سنگین شو اگه مرد با غیرتی بود حتی اگه کار داشت هم چون بهش گفتی میرسوندت ولی از الان معلومه بی عرضه‌س

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اعصابم خورده همش میگم حالا چی‌ میگه با خودش

ولش کن فکرتو درگیر نکن الان دیگه فهمیدی چطور ادمیه محلش نذار

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خیلی زشت شد،چطور تونستی از همکارت همچین تقاضایی کنی؟مگه اسنپ نداری؟من از خونوادم روم نمیشه همچین درخواستی بکنم‌که منو برسونن جایی تا خودشون پیشنهاد ندن

تو به اندازه ی آرزوهایی که داری بزرگی،نگذار به اندازه ی آزارهایی که میبینی کوچک شوی🍭🍬