2777
2789
عنوان

تپش قلب کوبنده یک ثانیه ای

61 بازدید | 14 پست

بعد غذا پرچرب و چای خوردن زیاد تپش قلب میکیرم وسطاش تپش قلب مثل لگد و‌یا طبل میزنه علتش چیه قرص میخورم اروم‌میشه این اریتمی چیه کسی مثل من هست ؟

قرص پروپرانول ده کلا صبح و‌شب یکی میخورم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قرص اعصاب و کنکور خیلی حالمو خوب کرد گاهی اذیتم ولی خب تقریبا خوبم

علایمت رو‌نگفتی ؟؟؟تپش قلب ک‌تند تند بزنه مشکلی نیست دارو میخوری ..تپش قلب ک ریتم بهم بخوره میگن اریتمییا یکدفعه ای لگد بزنه قلب مثل طبل یک ثانیه محکم بزنه ب قفسه سینه با شدت و‌ادامه تپش مال من اینجوری تپش میزنه یکدفعه ای لگد بازتپش مال تو مث مال منه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علایمت رو‌نگفتی ؟؟؟تپش قلب ک‌تند تند بزنه مشکلی نیست دارو میخوری ..تپش قلب ک ریتم بهم بخوره میگن اری ...

اره دقیقا همین بودم با قرص اعصاب خوب شدم کاملا لگزاتال بخور عالیه زیرنظر دکتر البته

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
اره دقیقا همین بودم با قرص اعصاب خوب شدم کاملا لگزاتال بخور عالیه زیرنظر دکتر البته

واقعا من تو‌نت خوندم اریتمی ابلیشن قلب  نمیتونم اریتمی ایست قلبی میکنه فلان اینقدر ناراحتم میگم سنمم بالا نیست کهاز الان مشکلات قلب 😭اعصابم ک بی نهایت خرابه اختلال خواب دارم دست و پاهام تو حین خواب تیک داره غیرارادی حرکت میکنه تیک میزنه یا شوک میزنه ب من بیدار میشم لرز کل بدن ک بیدار میشم همش از زندگی سختی ک داشتم چقدر رنج کشیدم روپای خودم وایستم ارزوم این بود سرکار برم اون موقعه ها ک تن سالم داشتم حالا کار دارم بدن سالم ندارم بخاطر سختی و‌حجم‌کار اعصاب قلب معده ندارم خوشبخال دخترهایی ک خانواده حمایت مالی شون میکنن از بچگی خرج خودمو دراوردم کار کردم نفهمیدم چ جوری جوونیم رفت دلم بحال خودم میسوزه چقدر تحقیر شدم  😭

اینجوری باشه میرم دکتر اعصاب و‌روان عزیزم تو‌الان این قرص خوردی دیگ این علایم های ک من دارم دیگ نداری کاملا خوب شدی ؟

واقعا من تو‌نت خوندم اریتمی ابلیشن قلب نمیتونم اریتمی ایست قلبی میکنه فلان اینقدر ناراحتم میگم سنمم ...

شما عصبی شدین فقط قرص ارامش بخش بخور من 28سالمه8ساله با بیماریم دوستم منم از توبدتر بودم ولی فهمیدم همش از مغزمه

واقعا من تو‌نت خوندم اریتمی ابلیشن قلب نمیتونم اریتمی ایست قلبی میکنه فلان اینقدر ناراحتم میگم سنمم ...

من کاملا خوب خوب خوب شدم خیالت راحت اصلا غصشو نخوری