2777
2789
عنوان

خاله شوهرم خیلی آدم بی درکی هست

170 بازدید | 13 پست

دیشب ما ساعت ۹ رسیدیم از مسافرت خونه خسته و کوفته اومده که  صبح سوییچ ماشین بدین می‌خوایم با (برادر شوهرم)کوچیک ام بریم بیرون منم به شوهرم گفنم بهونه بیارم شوهرم نه برداشت نه گذاشت گف خانمم صبح می برتت چیزی بخوای بخری (من از برادر شوهرم اصن خوشم نمیاد دم به دقیقه میاد میگه ماشین بدین میخوام برم اینو اونور سربازه و کلا عشق خوش گذرانی ماشین ما هم داغون ) خلاصه صب به شوهرم گفنم تو برو من بعد ظهر میبرمش بیرون با ماشین بابام بخدا اینقد خوایم میومد حد نداشت الان از صب صد بار زنگ زده  خاله شوهرم که ماشین کجاست نزاشت یه دقیقه بخوابم 🫤یبار بهم گفت ماشین بده گفتم نمی‌دم پرید بهم که مگه خوردیم ماشین تو مگه اصلا ماشین مال توغع منم گفتم اختیار ماشینم دست خودمه ولی از رو نمیره هفته ای ۳ بار ماشین می‌خوان آزمون حداقل 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من زن این زندگی و شریک شوهرم هستم هر چی هم من بگم همون انجام میشه دیگه هم نده مگه شوخیه ماشین دا ...

کوفت ندارن چیو خرج کنن فقط پررو هستن اصلا از رو نمیرن

چقد پرووووووجلوشون وایسا بابا حالا ماشین یه چیز بشه میگن ماشین خودتونه

دیگه از این واضح تر ماشین بهشون نمی‌دم طلبکار میشن

اون ماشین اگر تصادف کنه یا خراب بشه تازه متوجه میشید که نباید تعارف میکردین

شوهرم نمی‌فهمه همینو اصلا هرچی میگم میگه روم نمیشه ندم و میده 

الان اگه شما نداشتین اونا به شما قرض میدادن ؟ عمرااااااا دلتون برای مالتون بسوزه

من که دلم خیلی میسوزه شوهرم نمی‌فهمه این چیزا رو صدبار هم گفتم