2777
2789

دی ماه مرد و زن هر دو آدمایی زحمت کش. اینده نگر . منطقی . دلسوز . خونواددوست  هستن ‌ .اگه طرفتون دی ماهی هست خوش ب حالتون چون بهتربن ماه تولد دی ماهیان . .

مهر ماهی ها ادمایی لوس . راحت طلب. سست عنصر . بی احساس و بی خیال و  خودشیفته هستن .

اسفند ماهی ها احساساتی . خیالاتی . کینه ای شدید . زودرنج.لجباز هستن .

تیرماهی ها تنوع طلبن ‌ . خرداد ماهی ها سیاست دارن . بهمنی ها شخصیتی مامانی و وابسته دارن. ابانی ها و اذرماهی ها منطقی .دقیق . باهوش . مستقل . . شهریوری ها منطقی اینده نگر . 😁اینل تجربه اماز ادمای اطرافمه ک اکثرا این خصوصیاتودارن 

کاش دلها در چهره ها بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسفندی ها کینه ای نیستن 

اردیبهشتی ها کینه ای هستن واقعا 

تیر ماهی هم تنوع طلب نیستن 

بهمنی زرنگ ترین شخصیت رو دارن و لجباز 

اما جالب بود😄

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من دی ماهیمهمسرم فروردین😍

منم دی ماهی و همسرم فروردینه😊

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

چیزایی که من دیدم

اسفند کینه ای نیست و زود میبخشید

بهمن شخصیت مستقل و خود ساخته و زرنگ  داشته

مهر لوس نبود خودشیفته سست عنصر نبود نبود

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

چ جالب😍خوشبختم عزیزم🫂

همچنین❤️

من همسرم به شدت آرومه اما من  زود عصبی میشم و تندم

شماهم همین طورید؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
همچنین❤️من همسرم به شدت آرومه اما من زود عصبی میشم و تندمشماهم همین طورید؟

وااای چ تفاهمی دقیقا همسر منم صداش در نمیاد و خیلییی ریلکس و خونسرده اما من عصبی میشم ولی دادو بیداد واینا نمیکنم بیشتر خودخوری میکنم در حدی ک سر درد میگیرم یا دهنم آفت میزنه اونم هی سعی میکنه ارومم کنه😆