2777
2789

به جرات میتونم بگم تاثیراتشو تو طول روز می بینم روزم سرشار از حس خوب و انرژی خالص میشه افکار منفی ازم دور میشه خستگی مفرد ندارم و با شور و شوق به کارام میرسم صبحتونو با یاد خدا شروع کنید💚📷

s6.uupload.ir/files/inshot_۲۰۲۵۰۸۱۳_۰۹۰۳۵۳۲۳۵_4j7.jpg

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

چی میخونی چ سوره ای

فقط سوره خاصی نیست به ترتیب از اول قرآن شروع میکنم تا ۳۰ جز هر روز یه پارت اول صبح یه پارت آخر شب

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم رو قران خط نمیکشیدی بهتر بود.. ولی واقعا قران حس ارامش خاصی میده :)

روی قرآن نیس دورشه اونم دنبال جواب سوال هام میگردم که دربارش تحقیق کنم 

عزیزم تاپیکشونو گزارش بزن

متاسفانه من نبودم ولی انگار ترکیده

بقیه تاپیک هاتو خوندم چقد رویایی فکر میکنی 

من همسر شما رو نمیدونم با چه مدرکی وارد این کار شدن 

ولی هرچی ارتشی دورمخ صرفا چون آدم تنبلی بود و درس نخونده بود و هیچ کاری گیرش نمیومد و شغلی میخواست که حقوقش سر ماه بیاد رفت تو ارتش با دیپلم

و زناشونم از بی حجابی هیچی کم ندارن 

خودشونم مدام دعوا و فحش 

امیدوارم همسر شما اینطوری نباشه و خوشبخت باشید 

من خودم شخصا هرچی خواستگار ارتشی نظامی جهادی داشتم رد کردم خواهر شوهرمم میگفت من با نظامیا وصلت نمیکنم هرگز. بازم میگم تو از جامعه ای خوب و بد داره شایدهمسر شما خالصانه وارد این کار شدن و خوب باشن. 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

متاسفانه من نبودم ولی انگار ترکیده

عزیزدلم خیلی عالیه که دنبال این هستی جلب توجه نکنی اگه چشمات واقعا خعلی خوشگله و واقعا هرکی بینه محوش میشه بهتره با پوشیه اونو بپوشونی و حتی همون ریمل و سرمه هم نزنی ولی بازم برای اطمینان زنگ بزن از مرجع تقلیدت بپرس حتما یا زنگ بزن 32020حرم امام رضا از اونا بپرس بگو چیکارکنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بقیه تاپیک هاتو خوندم چقد رویایی فکر میکنی من همسر شما رو نمیدونم با چه مدرکی وارد این کار شدن ولی ه ...

اتفاقا من شوهره خالم ارتشیه اصلا اینجور که شما میگین نیست خیلی کاریه اتفاقا و خانواده دوست اهل نماز اول وقته هرررر جا باشه نماز اول وقتش نباید دوم وقت بشه زنشم چادریه کلی دوندگی کرد تا زنش معلم بشه الان مدیر شده خالم.... 

دلیلی نمیشه چون شماارتشی خوب ندیدی پس همه بد باشن عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزدلم خیلی عالیه که دنبال این هستی جلب توجه نکنی اگه چشمات واقعا خعلی خوشگله و واقعا هرکی بینه محو ...

ممنون گلم از نظرت درمورد پوشیه تحقیق کردم که خودش ابزار جلب توجه ولی تابستان بخاطر پوستم مواقع خیلی گرم ازش استفاده میکنم ولی میگن پوشیه خودش چشم ها رو در معرض توجه قرار میده خودم قرآن رو کامل بلدم فقط یکی گفت فکرمو درگیر کرد گفتم نظر کاربرای اینجا رو بدونم که اینجوری شروع کردن به فحاشی و گرنه مرجع تقلیدم گفت که مشکلی نیس

ممنون گلم از نظرت درمورد پوشیه تحقیق کردم که خودش ابزار جلب توجه ولی تابستان بخاطر پوستم مواقع خیلی ...

آره خب پوشیه بستگی داره کدوم شهر باشی قم و مشهد اصلا مثل قدیم نیستن که مردم توجه کنن بیشتر 

و من منظورم از این پوشیه هایی بود که کامل صورت رو میپوشونن وگرنه غیر این باشه بازم زیبایی چشم شما رو بیشتر افزایش میده اگه هم سوال کردین و گفتن موردی نیست که اشکالی نداره 

به اینجا هم توجه نکن چندسالی هست کاربرا زامبی شدن و بی اعصاب فقط حمله میکنن و فحش میدن 

آره خب پوشیه بستگی داره کدوم شهر باشی قم و مشهد اصلا مثل قدیم نیستن که مردم توجه کنن بیشتر و من منظو ...

ممنون از نظرت عزیزدلم🙏⚘️⚘️

اتفاقا من شوهره خالم ارتشیه اصلا اینجور که شما میگین نیست خیلی کاریه اتفاقا و خانواده دوست اهل نماز ...

گفتم که عزیزم هر جامعه ای خوب و بد داره 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️