2777
2789

دیدی میگن یه اهنگ انتخاب کن و مدام بذار واسه جنینت تا بعد از به دنیا اومدن هم با اون اروم بگیره؟

هنوز نتونستم اهنگ دلخواهمو پیدا کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قران

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

آخی عزیزممم:))) 

نمیدونم ولی رفتار مادر و چیزایی که نیبینه و گوش میده خیلی رو بچه تاثیر داره

مثلا یکی بود مامانش فن سامی یوسف بود وقتی باردار بود گوش میداد

بعد خودش بزرگ شد شد کپ سامی یوسف و سبک خودش میخوند

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

یادش بخیر من به طه به یاسین علی فانی و دعای عهد رو براش میذاشتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آخی عزیزممم:))) نمیدونم ولی رفتار مادر و چیزایی که نیبینه و گوش میده خیلی رو بچه تاثیر دارهمثلا یکی ...

این چیزا خیلی تاثیر داره واقعا من یه عکس بزرگ از یه بچه زده بودم تو اتاقم ازش خیلی خوشم میومد تپلی بود همیشه میگفتم بچم شبیه این بشه

تو ۶ماهگیه بچم گذاشتمش کنار اون عکس و ازشون عکس انداختم

انگار واقعا بچم همون عکسه🥰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری