2777
2789
عنوان

جاری بیشعورم من و از خواب بیدار کرد بازنگش خدا ازت نگذره چندش

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا  چقدر ترسناک ! اینهمه بدو بیراه برای یک زنگ زدن اشتباهی.

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

سایلنت کن گوشیو شب بخوابیبببببب 

به عنوان کسی که تا حالا گوشی شو از سایلنت درنیاورده میگم خیلی حس خوبیه هیچوقت زنگ نمیخوره 😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

همیشه یکسری آدمها چیزهایی که درون خودشونه به بقیه نسبت میدن این آدم عقده ایه که میاد تو تاپیک عوض دل ...

بخدا هیچ چیم‌نگفتم توهین میکنه

نمیدونم چرا اینجا اینطورین حمله میکنن ب ادم انگار ن‌انگار منم یه دخترم ن یه اژدها

روانی چرا؟چرا توهین میکنی

مادرشوهر منم از قصد از اینکارها می‌کرد با اینکه میدونست تا یازده خابم، گذاشتم سایلنت، بعدش بهش میگفتم صب زنگ زده بودی کار داشتی، میگف آره، گفتم من همیشه گوشیم صبحها سایلنت هس، بازم کار خودشو میکرد اما دید جواب نمیدم دست از کارش کشید🤣🤣🤣🤣

مادرشوهر منم از قصد از اینکارها می‌کرد با اینکه میدونست تا یازده خابم، گذاشتم سایلنت، بعدش بهش میگفت ...

من دیشب تا ۴ انلاین بودم اخرین بازدیدمم باز بود هدس میزنم فهمیده تا ۴ انم بعد زنگ زدع ک من و بچزونه