2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرخالم کارمند بانکه 

مزایای زیادی دارن هتل هرشهر برن رایگان

قبض آب برق گاز اینارو بانک خودش پرداخت میکنه

هر دکتری برن ب جز دکتر بینی و فک ک زیباییه برای درمانی اگه دکتر برن پول ویزیتو بانک میده

هرازگاهی بهشون کارت اعتباری میده ک از ی لوازم ورزشی خرید میکنن کتونی لباس ورزشی اینا

ب خودشون کت شلوار میده 

روز زن کارت هدیه میدن 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

آره.. تابستونا زیر کولر، زمستونا کنار شوفاژ

الانم ک ساعت کاریشونو کم کردن 

برادر نامزد سابقم رئیس بانک ملی یکی از شعبه هاش بود از پراید رف تندرنود از تندر رف تویوتا کرولا ولی خیلی اهل خدا پیغمبر بود اختلاس نمیکرد😂

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
هتل رایگان؟؟ جدیییی؟🥲کارت هدیه و پرداخت قبض و... پشمام

آره

و برای گرفتن وام اگه خود کارکنانش بخوان وام بردارن بی نوبت و با سود و بهره ی کم بهشون تعلق میگیره 

دیگه بستگی داره بخوان بردارن یا نه

مثلا اگه ی کارمند معلم یا نظامی با داشتن ضامن ۶ماه توصف وام باشه اونا دوهفته ای وامشون جوره 

مزایا زیاد داره حقوقش کمتره ولی خب مزایاش خوبه 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚