2777
2789
عنوان

شده تاحالا تنها بشید

131 بازدید | 19 پست

دو نفر از دوست های صمیمیم وفتی فهمیدن برگشتم کنکور دادم قطع رابطه کردن...من کلا به کسی نگفتم چون مانع میشدن که بخونم یکی شون بهم گفت دروغگو و رفت..خیلی جاخوردم اون یکی هم دوست ده ساله بود،خیلی پیگیر دوست نیستم ولی اینا مثلا صمیمی بودن🤦🏻‍♀️

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا امروز تولدم بود هیچکدوم از رفقای اشغالم یادشون نبود حتی اونوق من اسکل مال همه یادمه همیشه😕 ...

تولدت مباااارک عزیزم❤️❤️ایشالا همیشه حال دلت خوب باشه😍با اونا هم مثل خودشون رفتار کن

تولدت مباااارک عزیزم❤️❤️ایشالا همیشه حال دلت خوب باشه😍با اونا هم مثل خودشون رفتار کن

قربونت عزیزم مرسی آره بابا از این بعد همینه زیادی مهربونم متاسفانع😕😂❤️

قربونت عزیزم مرسی آره بابا از این بعد همینه زیادی مهربونم متاسفانع😕😂❤️

نباش دیگه😄حساب کار دستشون بیاد

وقتی براشون منفعت داری،هستن اما به محض اینکه بفهمن داری موفق میشی رسما غیب میشن

کلا دوست رو محض سرگرمی بهش نگاه کن 

نه پشت و پناه یا کس و کار 

دوستان هیچوقت جایی که منفعت نباشه نمیمونن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

منم الان دیگه ندارم 😄حس خوبیه هااااا

اصن رفتن که رفتن مهم نباشه برات چیزی نبوده که نشه بدونشون زندگی کردهمون طورکه زندگی میکردی همین الآنم همونطورباش انگارنه انگارتوبه اونانیازی نداری بروعشق کن تنهایی این طوری بهتره 

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی
اصن رفتن که رفتن مهم نباشه برات چیزی نبوده که نشه بدونشون زندگی کردهمون طورکه زندگی میکردی همین الآن ...

آره درست میگید تنهایی بهتر از همنشینی با آدم حسوده