2777
2789

بچها داداشم لیسانس داره و خواسته ک ازمون بده موقعی ک خواست مدرک لیسانسشو بگیره از دانشگاه بهش گفتن ک تاییدیه تحصیلی دیپلمت تو پروندت نیست و حتما باید باشه و منمیتونی ازمون ثبت نام کنی ...تو دبیرستانی ک درس خونده دوتا از پسر عموهام و پسر داییم بودن اونا تاییدیه گرفتن اما ب داداش من گفتن ک تاییدیه تحصیلی اصلا نداری!!!!!!!!!!!و باید ۵۰میلیون بدی ک برات درستش کنیم ..داداشم افسرده شده و خیلی ناراحته 

توروخدا بگید مگه همچین چیزی میشه اخه؟کسی سر در میاره؟یا میدونه جریان چیه؟

چرا۵۰ملیون !

آقاتاییدیه تحصیلی مگه نمیدیدن نداره زودترمیگفتن یه فکری میکردنه الان بعدم آزمون که گذشت براکی میخادآزمون بده

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا۵۰ملیون !آقاتاییدیه تحصیلی مگه نمیدیدن نداره زودترمیگفتن یه فکری میکردنه الان بعدم آزمون که گذشت ...

عزمزمه بخدا دوساله ک داداشم پیگیره ..این بار بهش گفتن برج ۵ امادس بیا ببر داداشم رفت آخرش گفتن ک نمیتونیم بدیم چون اسمت تک سیستم نیست 

عزمزمه بخدا دوساله ک داداشم پیگیره ..این بار بهش گفتن برج ۵ امادس بیا ببر داداشم رفت آخرش گفتن ک نمی ...

چه کارا😐اینم ازاینا

میگید چیکار کنیم

بره دانشگاه بگه من میخام آزمون بدم این کاراچیه تاییدیه هم نمی‌دن به من بامبول درآوردن یه کاری بکنیدبرامن چرا اذیت میکنیدآخه