2777
2789

خانمهای همکارای شوهرم هستند دو تا جاری هستند( شوهراشون دوقلو هستند که دوستای شوهرمن) ما همچون شهر غریب زندگی میکنیم بخاطر محل کار شوهرامون.. هرکدوممون از ی استان اومدیم...

خلاصه بعد از کلی رفت آمد و دوست شدن باهم تصمیم گرفتیم بریم باشگاه ولی من که تعهد ندادم راننده شخصیشون باشم...یکیشون مسیرش واقعا دوره...مثلا من باید روزی نیم ساعت رفت و برگشت برم دنبالش و از باشگاه بازم برم برسونمش.

آخه شوهرش هم خونه است ولی تنبله انگار حاضر نیست بیارش. شاغل هم هستند وضعشون خوبه می‌تونند با آژانس بیان ولی انتظار دارن من هرروز برم دنبالشون چون رانندگی میکنم...ببینید مسئله دیگه اینه که دوتاشون یکجا سرکار هستند و بعضی وقتا ممکنه دیرتر کارشون تعطیل شه خیلی خودخواه هستند فقط بفکر خودشونن اینو توی این چندبار که رفتم اومدم فهمیدم مثلا من که خانه دارم خب وقتم آزاد تره بچه هم ندارم بعد دوس دارم زودتر برم باشگاه باید وایسم منتظر اونا تا بیان خونه استراحت کنند دوش بگیرن ناهار بخورن سر حوصله بعد بگن بیا دنبالمون!! خب واقعا حس میکنم منفعت طلب شدن

چندروز پیش باهم ثبت نام کردیم همزمان واسه همین انتظار دارن...

یا امروز رو شوهرم گفت نرو دنبالشون که عادت نکنند منم گفتم می‌خوام زودتر برم تمرین کنم خودم رفتم وقتی اومدن باشگاه خیلی قیافه می‌گرفتن🙄بعد من داشتم تردمیل میزدم اومدن نگاه کردن دیدن ۸ دقیقه است که دارم تردمیل میزنم یکیشون با کمال پررویی با خنده گفت عه پس زیادم زود نیومدی که😬منظورش این بود که چرا بخاطر یک ربع زودتر مارو پیوندی!منم گفتم ولی ربع ساعت زودتر ورزش کردم (چون یکساعت بعدش قرار بود برقا برن دیگه باید زودتر می‌رفتیم)! چیکار کنم بنظرتون؟ فردا ساعت ۳ باید بریم. بنظرتون بهشون بگم میام دنبالتون یا نه؟ ی گروه واتساپ داریم اونجا هماهنگ میکردیم باهم . سکوت کردن الان

کاش زودتر این یکماهم تمام شه شاید برم یه باشگاه دیگه ثبت نام کنم که دیگه اینارو نبینم🥴😔با اینکه مربی باشگاهم خیلی خوبه ولی خب می‌خوام هی چشم تو چشم نشم با اینا منم آدمی هستم که به شددددت حرص میخورم از رفتار بد

کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واضح بهشون بگو، راهم خیلی دور میشه و وقتم گرفته میشه. دوست دارم هر وقت خودم دوست داشتم برم باش ...

کاش می‌توانستم 

وای خدا دارم خل میشم

[۸/۱۲،‏ ۲۳:۱۶] Zahra i: سلامممم خوبین

[۸/۱۲،‏ ۲۳:۱۷] Zahra i: فردارو نگفت میاد یانه ک

[۸/۱۳،‏ ۰:۳۱] Faeze r: سه تا پنج میاد

اینارو توی گروه گفتن منظورشان با مربی هست.

بنظرتون منظورشون چیه که توی گروه چت کردن 

۱۰ ساله جاری هستند و صدرصد توی پیوی می‌توانستند برن 

کاربر قدیمی هستم

کاش می‌توانستم وای خدا دارم خل میشم[۸/۱۲،‏ ۲۳:۱۶] Zahra i: سلامممم خوبین[۸/۱۲،‏ ۲۳:۱۷] Zahra i: فردا ...

اهمیت نده. اما اگر خواستید میتونید بهشون اطلاع بدید که مثلا فردا فلان ساعت میرم باشگاه. اگر گفتم دنبالمون بیا یا سوال کردن. بگید متاسفانه راهم دور میشه و وقت گیره