2777
2789
عنوان

برام سواله که

131 بازدید | 25 پست

برام سواله که شمایی که میایدد نی نی سایت برای چی میاید یعنی هدفتون چیه

آدم حرفاش رو سایت میمونه این شمارو اذیت نمیکنه؟

کلا امنه اینجا به نظرتون؟

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

هدفی نداریم معتاد شدیم فقط

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا سگ صاحبشو نمیشناسه.‌‌خب حرفامون بمونه مگه چیه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من اولش برای اقدام اومدم بعدم بچه داری و بارداری موندم الانم حوصله ام سر رفته

حرفام خب بمونه چیز خاصی نمیگم که بابتش نگران باشم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

واقعیتش میام سایت تا دغدغه های متفاوت و زندگی های متفاوت وحرف های متفاوت مردم ایران رو بخونم

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

اینجا سگ صاحبشو نمیشناسه.‌‌خب حرفامون بمونه مگه چیه

من تازه واردم همیشه فقط خواننده بودم ولی الان حس میکنم یه جوریه چرا آدم حرفاش باید بمونه

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

واقعیتش میام سایت تا دغدغه های متفاوت و زندگی های متفاوت وحرف های متفاوت مردم ایران رو بخونم

خب نظر هم میدی؟

بیشتر برای تبادل نظر حرف خاصی نزدم ک نگران موندن یا نموندنش باشم

ببخشید از نظر شما حرف خاص چیه؟ من کلا حرف منظورمه اینکه میمونه یه جوری نیست؟

من تازه واردم همیشه فقط خواننده بودم ولی الان حس میکنم یه جوریه چرا آدم حرفاش باید بمونه

تا سایت بمونه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

حس بدی داره که حرفا میمونه اما یکم غمو یادمون بره همین

آره یه جوریه دقیقا