2777
2789
عنوان

مادربزرگ شوهرم تیکه میندازه😐

236 بازدید | 15 پست

شوهرم بعد مدت هارفته بود خبرمادربزرگشو بگیره بعد من زنگ زدم به شوهرم ساعت ۱۱ونیم شب بود گفتم بیادیگه ماخونه داداشمیم منتظرتیم بعد اینم لفظ منتظربودنو تکرارکرد مادربزرگشم ازاونور گفت مگه شام هست که منتظرین بعد من باتوجه به یازده شب بودن به شوهرم میگم تیکه انداخته زیربارنمیره 

یباردیگم توی یه مجلس روزه رفتم بعد حرف این شد شوهرم وقت نمیکنه بهش سربزنه بعد برگشت گفت هرچیه اززیرسراینه یعنی من باخنده گفت

شماباشین ناراحت نمیشین 

بعد به شوهرمم میگم میگه بابامادربزرگ من ساده ترازاونه تیکه بندازه اینا تیکه نیست😐

شماباشین چه کارمیکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حساسی بنظر من که اصلا مهم نیس که بخوای حتی بهش فکرم کنی چه چیزاییو براخودتون گنده میکنین 

حالا اصلا تیکه باشه میخوای چیکاکنی مثلا 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

هیچی 

واقعا اهمیتی نداره 

مراعات سن و سالش میکنم 

بعدم دیر ب دیر میبینمش بتونم سخت نگیرم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

من ناراحت نمیشم، مادربزرگه اخلاقش همینه. شاید میخواد باهاش بهتر باشی و روابطت بهتر باشه. 

اتفاقا همسر من یه عمه داره اخلاقش همینه و خیلی تیکه های بیشتر اما من خیلی دوستش دارم وقتی هم میبینمش میرم کنارش میشینم باهاش حرف میزنم.

خیلی هم دوستت داره. به هیچ وجه هم ناراحت نشو.