2777
2789
عه کابینت رو چرا

نمیدونم یه دفعه دیدم گرماش زده به کابینت  و کابینت سوخته .

از المنتش بوده . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چای ساز دو تکه، ازونا یه کتری برقی داره و یه جای چایی بزاری دم بکشه، جفتشون روی یک صفحه هستن، روی هم ...

ولی یه جاش اون چایی روش اصلا خوب داغ نمیمونه من چایی داغ نباشه اصلا نمی‌چسبد بهم به نظرم هر دو مزخرفه استارتر بهتره پولشو بذاری واس یه چی کارآمد دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من میخواستم به استارتر بگم اونایی که کتری قوری روی هم قرار میگیرند بهترند، من از اون جداها گر ...

من جفتشو داشتم، اونایی که جدا بود یکم بیشتر فضا میگرفت ولی خیلی زودتر هم ابش جوش میومد هم چای چون روی حرارت مستقیم بود زودتر دم میکشید، اینایی که روی همه فضای کمتری میگیره ولی دیرتر جوش میاد و دم میکشه، حالا اینایی که من داشتم اینطوری بود بقیه رو نمیدونم.

ولی یه جاش اون چایی روش اصلا خوب داغ نمیمونه من چایی داغ نباشه اصلا نمی‌چسبد بهم به نظرم هر دو مزخرف ...

چرا واسه من خیلی خوب بود جوش جوش بود در حدی که باید ده دیقه صبر میکردی وگرنه میسوختی