و سینمو دیگه نمیگیره با اینکه شیر دارم . اشتباه کردم چند بار بهش شیر خشک با شیشه شیر دادم حالا تا سینمو میارم شیر بخوره جیغ میزنه و شیشه شیر میخواد . نزدیک ۴ ماهشه . چکار کنم دوباره سینه بگیره؟ کسی تجربه داره؟
یه مقدار کار سختیه و باید حوصله بخرج بدی و آروم باشی که تاثیر بد روی بچه نذاره ، شیشه شیر رو اصلا نشونش نده و کلا از جلوی چشم برش دار و بذار گرسنه بشه تا مجبور بشه سینه تو بگیره و حتما حتما حتما زودتر دست بکار شو چون اگه دیر بشه هم شیر شما برمیگرده و هم بچه بیشتر عادت میکنه و کار سختتر میشه
ببین فقط سه روز تحمل کن سختیش بچه به شیر مادر نیاز داره
من اول فکر کردم شیرم کمه بهش شیشه دادم اما چهار ماهگی میشد غذا شروع کرد اشتباه کردم هروقت گرسنه اش بود از بس خوابم میومد بهش شیشه دادم عذاب وجدان اون روزا تو سرم در نمیره
یعنی مرتب هر روز میدوشیدی ولی بازم خشک شد ؟ چرا خشک شد ؟؟؟
هر چقدر که مک بزنه میاد من روزی دوساعت دوساعت شیر میدوشیدم شیرمم زیاد بود ولی کم شد و بعدم دیگه نشد من مشکل سر سینه صاف داشتم ولی بازم بچه ام با هر جور بود میخورد ولی شیشه که گرفت سینه رو پس زد
چون الان هوشیار شده شیشه شیر پر تره میره دهنش ظاهری سیر میشه عمل مکیدن برای قوی شدن فک بچه خیلی خوبه اما با شیشه کم میشه تنبل میشه به هر حال شیشه راحته براش
کم کم وابسته سینه ات میشه جوری که راه افتاد بر می گرده دوتا مک میزنه بعد میره بازی اما شیشه تا صبح ده بار باید پاشی سینه اینجوری نیس قوی باش یه چند روزی مادری محکم باش تا از وا زدن سینه ات جلوگیری بشه یه ماه بعد برو شیشه بگیر بعد با فرنی رقیق شروع کن