2777
2789

خانواده ی همسرم رفتن شهرستان خودشون . فکر صبح یا دیشب رفتن نمی دونم. حتی بهم زنگ نزدن بگن ما داریم میریم کاری چیزی نداری و... من امشب فهمیدم رفتن خیلی ناراحت شدم. نگید الکی ناراحت شدی که الکی نیست وقتی خانواده ام هر جا میرن قبلش به شوهرم زنگ می زنن و خبر میدن و خداحافظی می کنند، منم توقعم میشه

حالا همسرم میگه بیا خونمون تنهام. منم گفتم نمی تونم بیام خونه تون بدون اجازه پدر و مادرت. وقتی بهم چیزی نگفتن شاید دوست ندارن من بیام. اونم گفت نه اونا بهم گفتن که فلانی زنگ بزن بیاد پیشت 

ولی من اینجوری قبول ندارم. به نظرتون خوب کاری می کنم نمیرم خونه شون؟ همسرم هم اگه دوست داشت می تونه بیاد خونه پدرم بمونه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

کار خوبی میکنی ولی خوب تفاوت خانواده هارو باید بپذیری برا خانواده تو مهمه خوب برای اونا نیست 

https://uupload.ir/view/screen_recording_20250911_155349_instagram_nap5.mp4/                                       https://uupload.ir/view/screen_recording_20250911_155414_instagram_jqkb.mp4/                                          https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20250911_155256_instagram_j161.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم

لزومی نداره بهت خبر بدن اصلا

خونوادت هم لزومی نداره به همسرت بگن

اگه همینجور ادامه بدن اونم مثه توقع ش میره بالا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

وا چرا به تو بگن

که چی بشه 

خونوادت دیگه زنگ نزنن و آمار ندن که تو توقع کنی😒😒

تازه نامزدم هستی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

چهارساله عروسی کردم،  مادرشوهرم نباشه،  خونه شون نمیرم و نمیمونم. 

شما که عقدی جای خود داری. 

بعدشم توقع نداشته باش بهت زنگ بزنن. 

فردا عروسی کنی اونا ازت توقع دارن که بهشون خبر بدین جایی میرین. 

اخلاق خانوادت اینه به داماد میگن،  اخلاق خانواده همسرت اینه که نگن. 

هرکدوم تو جای خودشون محترم هستن و برتری ندارن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من درک نمیکنم چرا باید به تو بگن !

چون من الان یکی از اعضای خانواده شون هستم. بهم میگن جمعه بیا خونمون ولی خودشون بی خبر میرن ناراحت میشم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

وات ؟ چرا خانواده ات برای مسافرتشون به نامزد عقدیت زنگ میزنن؟ دقیقا چرا؟ اشکال از خانواده توعه نه خانواده همسرت 

بعد هم بهتره نری بمونی دوس دختر قایمکیش نیستی که وقتی خانواده اش نبودن اونم با اجازه اونا بری پیش نامزدت ، بعد هم بهتره کلا رابطه و شب بخوابیدن کتار هم رو بذارید برای خونه خودتون و بعد عروسی شان خودت رو پایین نیار 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

خانواده شوهرت باید رفتارشون رو با پدر و مادر شما تنظیم کنن؟!

مامان و بابای شما به همسرتون زنگ میزنن، در عوض میتونید از همسرتون انتظار داشته باشید بهشون زنگ بزنه نه از پدر و مادرش

اصلا ازتباط والدین شما با همسرتون ربطی به خانواده همسرتون نداره

توقعتون هم کاملا بیجا و عجیبه

عزیزم شما باید بپذیری شما دو تا ادمید با فرهنگ و تربیت متفاوت خانواده شما فرهنگشون اینطوریه اونا نه این نه دلیل بر بی احترامیه نه چیزی صرفا تفاوت فرهنگی و تربیتیه همین 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چرا فکر میکنید هرکاری که در برابر دیگران انجام دادید باید همون رفتار خوبتون را جبران کنند؟ بپذیر و انتظار نداشته باش، این اولیش بود بعدی ها در راهه! 

نمیگم از عمد انجام میدند شاید توی اخلاقشون نیست، اگه با این اخلاق پیش بری چند سال دیگه یه ادم عصبی میشی که از خانواده ی شوهر متنفره.

حق هم داری ولی تاپیکها را که بخونی متوجه میشی الکی حرص خوردنه.