2777
2789

سلام خانوما من از روز اول ای وی اف ۲تا شیاف ۴۰۰ و دوتا قرص دوفامد و یک امپول پروژسترون مصرف میکردم هفته ۶ خونریزی کردم بخاطر هماتوم و یک امپول دیگه هم اضافه شد 

الان ۱۱ هفته و ۳ روزم

تازه یک هفته است لکه بینیم کم شده و در حد هر دوسه روز یه لک کمرنگ میبینم 

امروز دکترم گفت دوفامد رو کلا قطع کن 

شیاف پروژسترون و امپول رو هم بکن روزی یک عدد 

نوز هماتومم هست ولی کوچیک شده بنظرتون خطرناک نیست اینجور یهویی کم کردن دارو ؟؟خیلی میترسم 😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دکتری که میری و مرکزی که میری داره به مشکلت به خیلی چیزا برای من این آخری حدودا ۵۰ در اومد

من برای تعیین جنسیت میخوام مشکل بارداری ندارم

قلبم را لمس کن تا خودت حس کنی که تمامش از عشق تو پرشده همسرم🫂💕

من برای تعیین جنسیت میخوام مشکل بارداری ندارم

تعیین جنسیت خودش تنها مرکزی که من رفتم حدودا ۵۰ بود بجز هزینه عملا و دارو ها 

ولی خب اگر مشکل نداری این راه رو انتخاب نکن بنظرم بسپر به خدا چون سختی راه از پا میندازه آدمو 

من یکی داغونم  از این همه امپول و قرص و دارو 

طاقتشو داری ۳ماه شاید بیشتر روزی دوسه تا امپول بزنی ؟

من دیگه باسنم جا واسه امپول نداره 

تعیین جنسیت خودش تنها مرکزی که من رفتم حدودا ۵۰ بود بجز هزینه عملا و دارو ها ولی خب اگر مشکل نداری ا ...

مرسی عزیزم که برام توضیح دادی من تحمل یه آمپولو ندارم چه برسه هر روز بزنم آبکش بشم😂

مرسی عزیزم که برام توضیح دادی من تحمل یه آمپولو ندارم چه برسه هر روز بزنم آبکش بشم😂

اصلا سراغ ای وی اف نرو سخته سخته سخته برا کسی که هیچ چاره ای نداره خوبه ولی خب شما که خودت میتونی باردار بشی 

با رژیم و این چیزا برو جلو 

اصلا سراغ ای وی اف نرو سخته سخته سخته برا کسی که هیچ چاره ای نداره خوبه ولی خب شما که خودت میتونی با ...

همین قصدو دارم،ایشاله نی نی یت صحیح و سالم به دنیا بیاد پاداش سختی هاتو بگیری