2777
2789

از یه جایی به بعد خودش محلم نداد پیام نداد ، الان پیامای گروه و دیدم خیلی راحت دوست پیدا کرده حتی اسم من یادشم نیست انگار ، دوماهه باهم حرف نزدیم 😭😭😭

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

حالم گرفته شد خیلی دوسش داشتم و برام عزیز بود 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ساله رفته

دردش اینجاست که ما با هم خوب بودیم نمیدونم چرا اینجوری کرد 🥲

من خودم باهاش کات کردم تاکسیک تر از اون تو زندگیم ندیدم البته دوست صمیمی نبودیم فقط در حد همکلاسی

من و اون یه سال بود دوست شده بودیم خیلی با هم جور بودیم و اخلاقمون بهم میخورد ، اصلا هیچکس جرات نداشت اسمش و بیاره خیلی هوای همو داشتیم 

دردش اینجاست که ما با هم خوب بودیم نمیدونم چرا اینجوری کرد 🥲

مام باهم خوب بودیم یه وقتا بحث داشتیم اونم چندماه قبل ولی آشتی بودیم و مشکلی نبود چندماه بود با دختر. جدید دوست شده بود بعد از طریق دختره با یه پسر دوست شد که نمیخواست فاب باشه و رل باشه دید من با اکسم آشتی کردم رفت اونو بزرگ کرد رل زد و اولاشم بود ولی بعد دور شد بی دلیل!

بهشم گفتم برا پسر رفتی انکار کرد پس چرا رفته

دیگه اصلا جوابمو نداد

اون آخرا هم تو ماشینشون دعا پیدا کرده بود که اونروز تا رفتم تو ماشینشون دعوای شدید کردیم منو پیاده کرد 

مام باهم خوب بودیم یه وقتا بحث داشتیم اونم چندماه قبل ولی آشتی بودیم و مشکلی نبود چندماه بود با دختر ...

آخیی چه بد 💔 

هر چی ارزوی خوشبختی دارم واسش من هنوزم یه چشم یه دوست میبینمش

من و اون یه سال بود دوست شده بودیم خیلی با هم جور بودیم و اخلاقمون بهم میخورد ، اصلا هیچکس جرات نداش ...

ما دوسال بود همکلاسی بودیم ببین راجب کل کلاس چیه کل مدرسه حرف زده بود نفر سوم رابطه ها میشد 

با هرکی رفیق میشد بعد یه مدت بین اون فرد و دوستاش دعوا راه مینداخت

توهم تقلید داشت

عقده ای بود بهت بگم چجوری میومد میگفت ما فلان جا خونه داریم ولی بخاطر مدرسه ی من اینجا داریم درس میخونیم.. بابام برای ولنتایین برای مامانم سرویس طلا خرید.. گوشی بابام ایفون فلانه

در حالی که ما کور نبودیم جدی

خلاصه بهت بگم یه کاری کردم سال بعد یعنی امسال ثبت نامش نکنن

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

ما دوسال بود همکلاسی بودیم ببین راجب کل کلاس چیه کل مدرسه حرف زده بود نفر سوم رابطه ها میشد با هرکی ...

چجوری تحملش کردی دو سال؟ 😭