2777
2789
عنوان

مادربزرگم پزشکی جدیدو قبول نداره

79 بازدید | 8 پست

مادربزرگم قرص هاشو نمی خوره. به طب جدید هنوز اعتماد نداره. کلی هم بیماری داره
هنوزم می خواد همه چیزو با طب سنتی و جوشونده حل کنه.

خودش هم سرپاست. اینجوری نیست که بشه چیزی حل کرد تو آبمیوه و سوپش. خ.دش کاراشو می کنه. 

شما هم ادم های اینجوری اطرافتون دارید؟ 

نه همشون عشق قرص و دارو هستن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم مادربزرگتم😐😂

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

خانواده ای میشناسم که اصلا اعتقادی به دارو و حتی واکسن‌ ندارن

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

همین که سرپاست و خودش کاراشو انجام میده یعنی راه درستو پیش رفته😂

اینم حرفیه.
ولی می دنی نسل قدیم از اون ادم هایی هستند که درد می کشند و هیچی نمی گن. همشون زانو و کمرشون خرابه ولی برای همه خانواده و فامیل مهمونی می دن تا یک هفته می افتن تو رختخواب

یه خانم ۷۶ ساله سالمند توی فامیل داریم، مثلا حس میکنه تهوع داره، تا لحظه تمام شدن تهوع قرص ضد تهوع میخوره.

مثلا ۵ تا قرص با هم

بدنش هم عادت کرده دیگه

چیزیش نمیشه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟