2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاید

522 بازدید | 47 پست

یه موضوع هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده و دوست دارم نظرتون رو بدونم. یه زن تو محل کار شوهرم هست که حدود ۷ سال ازش بزرگتره و مجرد.وهم محله ایمونه پارسال به شوهرم گفته بود ماهی دو میلیون بهش میده تا ببرتس سر کار دنبال اون، ولی من اجازه ندادم شوهرم باهاش کاری داشته باشه.
الان شنیدم به شوهرم گفته که ماشین خریده و می‌خواد می‌خواد بیارتش سرکار به همسرم گفته نگاه ماشین بندازه(همسرم قبلا توکار ماشین بوده)، ولی نمی‌فهمم چرا باید بره و ماشین اون رو ببینه؟
بهترین واکنش و برخورد من و همسرم با این موضوع چی باید باشه؟خودم زنده رو گیر بیارم دونه دونه موهاش و میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عموما همکارا چون تایم طولانی باهم میگذرونن صمیمی میشن باهم 

مامان من سالها پزستار بود با همکاراش چه خانم چه آقا حرف میزد میگفت میخندید ، دعوت میکرد ، زنگ میزد ، کمک میخواست 

و الان منم همینم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
نه می‌کنه ولی من الان آنقدر عصبیم قابلیت اینو دارم زنگ بزنم ببینم به زنه حتی فکراینم کردم شمارشو بزا ...

همین که شوهرت محلش نده از صدتا فحش واسش بدتره

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot