2777
2789

بچه ها خواهش میکنم نگین حالا تو قبول شو... یا مسخره نکنین این فکر جدی منو بهم ریخته 

من میترسم تلاش بکنم و رشته تاپ قبول شم و دختر داییم که زندگی خیلی سختی داشت و نتونسته قبول شه چشمم بزنه 

زن عموم که دخترش هم سنه منه و امسال میره حسابداری چشمم بزنه 

این دو نفر معروفن به حسود بودن تو فامیل واسه همین تو ذهنم میان و میترسم ...

بگم من خیلی افکار بد و منفی دارم و رابطم هم خوبه با جفتشون اما آنقدر گفتن بقیه اینا حسودی یا همین الان همش با یه حالی میگن نههه نمون نمیخواد بخونی و... ک میترسم چیکار کنم این فکرا بره بیرون از سرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه، دوتا شرط داره هرروز چهار قل و معوذتین و آیه الکرسی بخون و دوم اینکه چشم از هدفت برندار و توکل به خدا کن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

اگه اینطور بود، درصد بالایی از قبولی های رشته های تاپ فوت شده بودند، چون در هر فامیلی از این افراد حسود وجود داره...مختص فامیل شما نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه اینطور بود، درصد بالایی از قبولی های رشته های تاپ فوت شده بودند، چون در هر فامیلی از این افراد ح ...

مرسی از پیامت من کلا اورثینک میکنم خیلی و دوست داشتم پیام یکی رو ببینم آروم شم ممنون