2777
2789
عنوان

سگ های ولگرد خیابون

324 بازدید | 44 پست

نزدیک خونه مامانم یه عده سگ ولگرد جمع شدن تقریبا ۷،۸ تایی میشن از شب تا صبح پارس میکنن به هم حمله میکنن هموگاز میگیرن امان مونو بریدن آرامشی برامون نمونده پسرم تا صلح چند بار بیدار میشه از شدت صداشون میترسه گریه میکنه ،هفته پیش خواهرم میخواست بره خیاطی به خواهرم حمله کردن پاشو گاز گرفتن شانس آوردیم بچه هاش باهاش نبودن ، امروز باز با زنداداشم و مادرم از بیرون برمیگشتیم یکدفعه بهمون  حمله کردن کم مونده بود گاز مون بگیرن تازه پسرم هم بغلم بود خدا بهمون رحم کرد چن دفعه زنگ زدیم کسی نمیاد جمعشون کنه آرامشی برامون نمونده هرکسی از کوچه رد بشه بهش حمله میکنن 

،تورو خدا دلسوزی بیجا نشون ندید خواهش میکنم مواظب خودتون و بچه هاتون باشید  

واکسن هاری زد؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت خدا بر هر کی از این سگها حمایت میکنه سگ ولگرد جاش تو مردم و خیابون نیست من از ترس این سگها نمیتونم برم پارک یه پیاده روی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

به حیوانات ولگرد غذا ندید این دلسوزی نیست حیوان دوستی نیست هر چیزی حدی داره تحت تاثیر شبکه های مجازی فاز روشنفکری برندارید اینا وقتی گله تشکیل میدن خوی اهلی شون میره و وحشی میشن