2777
2789

خودم عاشق تهی بوودم تو خیالاتم ظهرا با ماشین دودرش میومد در مدرسه ببرتم خونه🤣🤣 بقیه هم از حسودی درحال ترکیدن 

این دنیا....دنیای رویاهای شکسته‌ست.. 

خاک بر سر من که عاشق عمو پورنگ بودم 

لیاقت نداشت 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار از کراشام بگم بهت 

نگاه رو هرچی کراش زدم ازدواج کرد بخدااا 😂 و الان وقتی تو جمع فامیلی میبینمش کنار زنش میگم چقدر دیونه بودم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خاک بر سر من که عاشق عمو پورنگ بودم لیاقت نداشت 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣😂من یه برنامه بود یه گربه داشت اسمش پنگول بود رو مجری مرده کراش داشتم

این دنیا....دنیای رویاهای شکسته‌ست.. 

من عمو پورنگ

اما یه عشق داشتم 3 سال میشه کلن باهمیم یک سال رابطه بودیم 2 سال کات اما حرف میزنیم

رل زدم هرچی گفت کات کن دوست پسر نمیشه مرگ من ولش کن گوش ندادم 4 ماه باهاش بودم اخرش تهدید کرد اما بعدش گفت تمومش میکنم بخاطرت

اما نمیدونستم اینقدر نامرده داستان هایی داشتما

مطمئنم بگم میشه سم ترین تعریف از کراش

فقط میتونم بگم با شماره خودم زنگ میزدم هربار میگفتم ببخشید همراه فلانی😂😭هر بارم فامیلی های مختللف 

بعد پیام داد خودتم کی هستی من که میدونم 

و شروع کرد بد حرف زدن منم گفتم حیف زحمتهایی ک بابام برات کشید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

سناریوی احسان علیخوانی رو تو ذهنم میاوردم ک من همسایشم و شبه من خوابالوم بجای واحد خودم میرم خونه احسان حالا چجوریشو یادم نیست بعد اونجا خوابم میبره و صب احسان منو میبینه عاشقم میشه😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 میبینی فیلمنامه در حد لالیگا🤣🤣🤣