2777
2789
عنوان

اگه وضع مالی خوب بود یا شاغل بودم ازدواج برام مهم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 37 پست

خواهر تنها نیستی

نصف دخترا مجرد الان وضعشون اینه.حالا باز خوبه ما مجرد موندیم

چقد هستن که طلاق گرفتن اونم با بچه و وضعیتشون از مجردا بدتره

خدایا یادت باشه من دوسِت داشتم اما تو نداشتی!یادت نره که من تورو خواستم اما تو منو نخواستی!من دستمو دراز کردم اما تو نگرفتی !من صدات کردم اما تو نشنیدی! من راه صراطتو پیش گرفتم اما تو محل نذاشتی!حداقل در عوض اون چیزایی که خواستمو ندادی یه مرگ راحت بده!قربونت برم فردا نیای سرطان مرطانیم کنیااااااا-بذار شب بخوابم صب پا نشم.دمت گرم👍 راستییییی هرچند تومنو نمیخوای اما من هنوز میخوامت!ببین چه بنده با مرامیم برات🧡😍

سلام ازدواج خوب ، واقعا خیلی خوبه اما خب هر ازدواجی مبنی بر خوب بودن نیست و اینکه ناامیدی بدترین گنا ...

باور کن ناامید هم نیستم حرفتون کاملا درسته ولی من همیشه تنها بودم حتی خانواده هم خیلی وقتا کنارم نیست 

خنثی شدم نسبت ب ازدواج دیگه دلم نمیخواد ولی یه زمانی خیلی دوسداشتم با یه ادم خوش اخلاق و خوب ازدواج کنن نشد

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر تنها نیستینصف دخترا مجرد الان وضعشون اینه.حالا باز خوبه ما مجرد موندیمچقد هستن که طلاق گرفتن ا ...

منم می تونستم با ازدواج کنم  با فرد اشتباه اینکارو نکردم 

چون انتخاب اشتباه در واقع ظلم ب طرف مقابل هم هست 

منم می تونستم با ازدواج کنم با فرد اشتباه اینکارو نکردم چون انتخاب اشتباه در واقع ظلم ب طرف مقابل ه ...

عقلانیش همینه

خدایا یادت باشه من دوسِت داشتم اما تو نداشتی!یادت نره که من تورو خواستم اما تو منو نخواستی!من دستمو دراز کردم اما تو نگرفتی !من صدات کردم اما تو نشنیدی! من راه صراطتو پیش گرفتم اما تو محل نذاشتی!حداقل در عوض اون چیزایی که خواستمو ندادی یه مرگ راحت بده!قربونت برم فردا نیای سرطان مرطانیم کنیااااااا-بذار شب بخوابم صب پا نشم.دمت گرم👍 راستییییی هرچند تومنو نمیخوای اما من هنوز میخوامت!ببین چه بنده با مرامیم برات🧡😍

خواهر تنها نیستینصف دخترا مجرد الان وضعشون اینه.حالا باز خوبه ما مجرد موندیمچقد هستن که طلاق گرفتن ا ...

عزیزم  وقتی تا الان هیچکس نیومد با وجود زیبایی و خوب بودنم بعد این سن احتمالش کمتره 

شاید  کسی دوسنداشته باشه منو معرفی کنه شاید کسی دلش نخواد از خوبی من بگه

میتونم بپرسم ساکن کجایی البته اگه موردی نداره

مشهدی هستی 

خوش بسعادتت من یبار تو عمرم مشهد نتونستم برم😔 تو عمرم کربلا رو ندیدم

عزیزم وقتی تا الان هیچکس نیومد با وجود زیبایی و خوب بودنم بعد این سن احتمالش کمتره شاید کسی دوسندا ...

بحث این نیس

ببین الان پسرا معمولا مسئولیت ازدواج رو گردن نمیگیرن.یعنی مث پسرای دهه ۶۰ نیستن واقعا

اوناییم که بگیر هستن شغل و وضعیت مالی دختره اولویتشه.دیگه اون دوران که دنبال دختر سنگین و متین بودن تموم شد رفت

منم اینارو خوندم هیچی نشد

ماها افکار داغونی داریم

ناخوداگاه خیلی بد

باید اونارو درست کنی

اینهمه کور و کچل و مریض و ... ازدواج کردم

ول کن این مزخرفات رو

برو مغزت درست کن و خودت رو لایق مردای درست حسابی بدون

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
میتونم بپرسم ساکن کجایی البته اگه موردی نداره

خدا خودش صلاح بنده رو بهتر میدونه قطعا صلاح منو مجردی دیده شاید اون میدونه ازدواج ب صلاح من نیست 

منم اینارو خوندم هیچی نشدماها افکار داغونی داریمناخوداگاه خیلی بدباید اونارو درست کنیاینهمه کور و کچ ...

اینکه میگی مغز رو بله کاملا درسته .

همه اینا ریشه در افکار ادم داره

اینکه میگی مغز رو بله کاملا درسته .همه اینا ریشه در افکار ادم داره

کتاب مغزی که خودرا تغییر میدهد رو بخون

تو یوتیوب حرفای حسین ارا رو گوش بده

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
کتاب مغزی که خودرا تغییر میدهد رو بخونتو یوتیوب حرفای حسین ارا رو گوش بده

چشم حتما موثر هست 

میدونی من پیش اومده از کسی خوشم اومده متوجه شدم ادما ذات شون اینجوریه وقتی بهشون توجه کنی یا بفهمن کمی دوسشون داری ازت دور میشن مغرور میشن قیدتو میزنن بعد مدتها که خبری از خواستگار نیست چند ساله و منم بیخیالم

بحث این نیسببین الان پسرا معمولا مسئولیت ازدواج رو گردن نمیگیرن.یعنی مث پسرای دهه ۶۰ نیستن واقعااونا ...

درسته ولی خب من چیکار کنم  ممکنه تا ده سال دیگه کار گیرم نیاد همش باید حسرت زندگی بقیه رو بخورم 

و حس کنم من بی ارزشم بی عرضه بودم 

در حالیکه مسیر زندگی من و بقیه متفاوت بوده هم میزان سختی هایی که کشیدیم...

درسته ولی خب من چیکار کنم ممکنه تا ده سال دیگه کار گیرم نیاد همش باید حسرت زندگی بقیه رو بخورم و حس ...

چی بگم

منم یکیم مث تو