2777
2789

اولش این حسو داری

کم کم هم برای اطرافیان هم برای خودت قیافه هاتون عادی میشه دیگه کسی بهش فک نمیکنه

من هزار بار از جاریم خوشکلترم اوایل همه تو نگاهشون مشخص بود الان براشون فرقی نداریم 

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو هم میتونی با روش هایی که جدید اومده خودتو خوشگل کنی واقعا یه سری اوقات خداروشکر میکنم که علم اینقدر پیشرفت کرده

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

عزیزم الکی خودت رو مقایسه نکن و ذهنت رو درگیر این موضوعات نکن...شما برای همسرت زیبا بودی و هستی ‌...هر خانومی هم زیبایی خودش رو داره....اگر دایم بخوای نگران این مسئله باشی حتی اگر از نفر هزار نفر هم خیلیی خوشگل باشی همیشه یکی دیگه پیدا میشه که از نظر هزار و یک نفر خوشگله ....همه چی که قیافه‌نیست....اخلاق رفتار کمالات و منش اینا خیلی مهم تره...بارها همه ادمای زیبایی رو دیدیم که تا دهن باز میکنن ادم تعجب میکنه

جاری من شبیه امبر هرد بود از اونم خوشگل تر ولی واقعا زیبایی ظاهر فقط برای برخورد اوله و سیرت آدماست که مهمه

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

۸ساله.

پس دیوانه ای به این چیزا فک میکنی

باور کن دیگه کسی توجه نمیکنه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

عزیزم اعتماد به نفس تو میتونه کاری کنه که اون جاری احساس هیچی کنه.من خیلی از جاریم هم خوشگل تر بودم هم تحصیل کرده و با خانواده کم جمعیت و بابای پولدار یعنی یه چیز میگم اصلا قابل قیاس نبودیم.خدایی یه جوری پرستیژ خودشو تو فامیل حفظ کرد که خودمن بهش حسودیم میشه.من پیش اون کم اوردم .