2777
2789
ب سختی 😅مرغ اینا میخرم ولی گوشت چندساله درست حسابی نگرفتیم درحد چرخ کرده گرفتیم سبزیجات ک خرج انچنا ...

خدا به داد مردم برسه فقط 

آخه من میخواستم حساب کتاب همه چی داشته باشم پول هدر نره چون خیلی وقتا چیری میگیریم ک اصن لازم نیس 

مدیریت مالی خونه با مامانم و من 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت لیست درست کن مثلا هر مرغ ۸تیکه میده اگر دو نفر هستین دوتیکه وعده یه ناهاره پس یه مرغ ۴روز ...

اره می‌خواستیم اینجوری زیر حساب کتاب همه چی داشته باشیم 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

خدا به داد مردم برسه فقط آخه من میخواستم حساب کتاب همه چی داشته باشم پول هدر نره چون خیلی وقتا چیری ...

خب ببین معمولا از وسایل خونه مث رب و روغن و.. 2.3تا میگیرم ک بمونه واسه بعد شاید ی موقعی کم بیاد پول. ادم 

... 

اگر پولی اضافه بیاد نگه میدارم ضروریات مثلا این هفته رو مینویسم الویت هارو میخرم و کمی هم پول برای نت و شارژ و خریدای روزمره میزارم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چند نفرین همون خرید برنج و گوشت چقد در میاد واسه ۳ ماه

۳نفریم ، سالی ۴کیسه برنج مصرفمونه کیسه ای یه تومن ۴تومن میشه 

مرغ هم یه تومن ۱۲۰۰اینطوریا میخریم برای ۲ـ۳ماهمون بسه 

گوشت هم گوسفندی هم گوساله ۵ تومن میخریم برای ۳ـ۲ ماه یا بیشتر اگ مهمون نداشته باشیما

شوینده هم ۲میلیون حبوبات و سبزی قرمه واینا تو فصلش برای یکسال میخرم از ۶تومن خرج ماهانه

خب ببین معمولا از وسایل خونه مث رب و روغن و.. 2.3تا میگیرم ک بمونه واسه بعد شاید ی موقعی کم بیاد پول ...

ممنون ازت 💗

۳نفریم ، سالی ۴کیسه برنج مصرفمونه کیسه ای یه تومن ۴تومن میشه مرغ هم یه تومن ۱۲۰۰اینطوریا میخریم برای ...

اها که اینطور مرسی ک گفتی 

واقعا مدیریت مالی خیلی مهمه ها اصن ربطی نداره به کم یا زیاد بودن پول 🤦‍♀️🤦‍♀️

۳نفریم ، سالی ۴کیسه برنج مصرفمونه کیسه ای یه تومن ۴تومن میشه مرغ هم یه تومن ۱۲۰۰اینطوریا میخریم برای ...

ینی حبوبات تو فصلش بخری ارزون تر در میاد ؟

اها که اینطور مرسی ک گفتی واقعا مدیریت مالی خیلی مهمه ها اصن ربطی نداره به کم یا زیاد بودن پول 🤦‍♀️ ...

اره ، من اینطوری خرید میکنم چیزایی که بشه رو سالانه بخرم میگیرم وقتی پول داشته باشیم چون عمده خریدن ارزونتر درمیاد 😁 بعدم هر ماه خرجی کنار میزارم اضافه میاد لباس و وسیله برای خونه میگیرم

اره می‌خواستیم اینجوری زیر حساب کتاب همه چی داشته باشیم

باید لیست بنویسی دیگه

مرغ رو همونجور ک گفتم

گوشت  گوسفندی یک کیلو اندازه ۴/۵سیخ کباب میده اندازه یه سیخ تو خورشت هر نفر مصرف دارین؟اگر دو نفرین یک کیلو گوشت گوسفندی دو وعده و نیم بهتون خورشتی میده ولی تو خورشت کمتر بریز ک بصرفه تر دراد مثلا ۴تیکه گوشت نفری ک ۳وعده بده یعنی سه روز خورشتی

گوشت چرخی هم همینطور مثلا یه کیلو رو ۵بسته کن با سیب زمینی سرخی بزن بصرفه تر درمیاد

هفته ایی ۷۰۰ مثلا بزار کنار برای میوه و لبنیات و سبزی میشه ماهی ۲۸۰۰در ماه البته بازم ب تعدادتون بستگی داره

اره خب ، من حبوبات محلی میگیرم از فروشگاهی خوشم نمیاد مثلا عدس ماه پیش گرفتم ۶کیلو ۴۰۰تومن محلی ،لپه و نخود و لوبیا هم همینطوری میخرم

باید نگهداریشم بلد باشی چون کرمی میشه

من مصرف حبوبات ندارم هر وقت تو برنامم ابگوشت باشه اول ماه ک میرم فروشگاه میخرم مثلا ب اندازه ۳وعده ابگوشت درماه اونم ب فصلش 

عدس هم فقط برای عدس پلو میخرم 

لوبیا ک اصلا درست نکردم تو این ۸سال زندگی مشترک