2777
2789

فقط خوراک کنار بزاریم 

یا کمه 

منظورم خورد و خوراک نسبتا خوبه 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفری 6میلیون؟؟؟؟🙄من کل زندگیمونو روی 9الی10تومن میچرخونم من و بابام و داداشم

چطوری؟ دمتون گرم 

ولی غذا خوب بخوریم ینی گوشت و پروتئین و سبزیجات باشه تو سفره 

بقیه خرجا مث پوشاک اینا چیکار میکنید 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

من خرید شوینده و برنج و گوشت رو برای دو، سه ماه یدفعه انجام میدم ماهی ۶ـ۷تومنم کنار میزاریم برای نو ...

چند نفرین 

همون خرید برنج و گوشت چقد در میاد واسه ۳ ماه 

فقط خورد و خوراک یا مثلا مریضی و دارو ....خرج های یهویی و...منظورت

نه فقط خوراک 

ولی خب خوراک خوب گوشت و سبزیجات همه چی 

موندم مردم چطوری با خانواده ۴ نفره ماهی ۲۰ میگذرونن 

نفری ۶ تومن زیادم هست

خب پیشنهادی دارید؟ خودتون چیکار میکنید 

چطوری؟ دمتون گرم ولی غذا خوب بخوریم ینی گوشت و پروتئین و سبزیجات باشه تو سفره بقیه خرجا مث پوشاک این ...

ب سختی 😅

مرغ اینا میخرم ولی گوشت چندساله درست حسابی نگرفتیم درحد چرخ کرده گرفتیم 

سبزیجات ک خرج انچنانی نداره 

پوشاک و قبض و اینام الویت بندی میکنم ماه ب ماه میخریم تا حدی 

... 

البته اگ شما دارین 6تومن خوبه ولی بنظرمن زیادیه چون هرماه ادم ک لباس نمیخاد یا گوشت و اینا بالاخره کمی اضافه میاد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب پیشنهادی دارید؟ خودتون چیکار میکنید

بقیشو جمع کن چیزی وسیله برا خونه نیاز شد بخر قابلمه ای چیزی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔